ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

Danske Wilkens lancerer ny luksus carry-on kuffert

Wilkens W1 Suitcase carry-on kuffert

Opgrader din rejse på 1. klasse med den eksklusive vintage-klassisk kuffert W1 Suitcase fra Wilkens. Står den på modeuge i Milano, ferie på Seychellerne eller vigtige forretningsaftaler i New York, så er W1 Suitcase din nye rejsepartner. Tidsløst design, enestående materialer og solidt håndværk skaber en luksuriøs ramme for dine ejendele på farten.

Nu kan feinschmeckere, trendspotters, aficionados og first movers endelig rejse med stil. Det nye danske luksusbrand Wilkens præsenterer den ekstravagante carry-on W1Suitcase, som er et moderne eventyr indpakket i stil og kompromisløs kvalitet.

Dansk ide møder argentinsk topdesigner og amerikansk lædersmed
Den danske Idémand Michael Wilkens har intet overladt til tilfældighederne med lanceringen af W1 Suitcase. Kuffertens tidsløse look er skabt af den argentinsk fødte og anerkendte designer Mauro Bianucci. Bianucci har med sin unikke forståelse for materialer, design og mode kælet for detaljerne og genskabt den klassiske kuffert anno 2015. Bianuccis design bliver vakt til live af den amerikanske lædersmed Ryan Motley på værkstedet i Montana, USA. Motleys mange års erfaring inden for skræddersyet kuffertløsninger til biler som Jaguar og Audi, har været med til at bane vejen for W1 Suitcase´s ekstravagante liv på 1. klasse.

Ingen kufferter er ens - Skab din egen rejsestil
Det er op til dig at sætte dit præg på W1 Suitcase´s design. Giv din håndbagage personlighed ved at kombinerer farver på tværs af materialer. Dansk verdensklasse læder møder kraftfulde materialer som messing, kulfiber og mahogni. Hver kuffert specialfremstilles på bestilling og bliver til sidst kronet med dine initialer. Du vil til hver en tid kunne identificere dit mesterværk med det individuelle ID-nummer.

”W1 carry-on handler om meget mere end transport af tøj og accessories. Ingen er ens, og W1 Suitcase fortæller din historie på farten. Den fuldender den individuelles rejsestil, og løfter håndbagage op på et helt nyt niveau,” fortæller stifteren af Wilkens, Michael Wilkens.

W1 kan bestilles og designes på wilkens.com
Pris: 2.950 €

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Husk komplimenterne
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds