ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Beklædning
  Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Musik
  Film
  Bøger
  Kultur
Gossip
  Film Gossip
  Musik Gossip
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Madopskrifter
  Kogebøger
  Drinks
  Bageopskrifter
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil
Horoskop
Konkurrencer
Ugens Tema
Bruger Login
Ny Bruger
Mine Favoritter
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Christina Jewelry & Watches

Et udpluk fra kollektionen

En kulørt ædelsten, der glimter i en ørering; et armbånd der smyger sig om håndleddet, eller en fin silkesnor med funklende charms, som drager øjnene mod halsen - der skal så lidt til for at sætte en stemning. Sæsonens smykker og ure fra Christina Jewelry & Watches passer perfekt til kvinden, som gerne vil skille sig ud. Charms kan både bruges i øreringe, halskæder, armbånd, samt på ure.

Christina Hembo henter sin inspiration fra hverdagen; mødet med mennesker, naturen og bylivet. Snup en stil fra 20’erne, tilsæt nostalgi, og så et strejf af nutiden. De organiske former trækker en tråd igennem hele kollektionen. Fortryllede cirkelformede øreringe med topas, dråbeformede vedhæng, smukt facetslebne, eller pyntet med safirer. Antallet af muligheder er næsten uendelige - så gå på opdagelse og find din helt egen favorit.

Smykkeurene byder på utallige muligheder for at sammensætte dit personlige ur - vælg en urkasse, drys lidt funklende ædelsten henover og vælg så en top. Derefter vælger du en rem eller lædersnor pyntet med charms, som passer til dagens outfit. Voilà, et ur, der er helt personligt!

Farverne i kollektionen er en kunstnerisk palet af stærke juvelfarver såvel som sarte pasteller. Den smukke blå topaz toner middelhavsblå frem, og en frisk grøn peridot leder tankerne hen på en hyggelig have sammen med en dyb rosenrød granat. Derudover arbejder Christina Hembo med klassisk sort onyx, bløde toner af lilla ametyst og rosakvarts. Sidst, men ikke mindst, masser af brillanter og safirer, der spiller eksklusivt op til ægte perler. Kollektionen er sammensat af ædle metaller som sølv, guld og rosaguld som forgyldninger.

Christina Jewelry & Watches helt unikke samleringe findes i endeløse variationer. Det er helt op til dig og dit humør hvad, der skal pryde fingrene i dag – men ét er sikkert; de bliver din tro følgesvend mange år fremover.

Mulighederne er uendelige, så få din indre stylist frem og sammensæt dine helt personlige smykker og ure sammen med Christina Jewelry og Watches.


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Aitems
 becksöndergaard copenhagen
 Frk. Lisberg
 Snygg
 Andre artikler under Accessories
Solar kollektion
Tina Lund og Mai Manniche er et produktivt venindepar. Siden de lancerede deres første fælles smykkekollektion...
Læs mere
Det dråbeformede ikon
Aviator, pilotbrillen, du véd, den klassiske dråbeformede solbrille. I dag findes det ikoniske stel i et væld af udgaver...
Læs mere
La Roche Petite fra Cluse ure
Cluse er kendt for et enkelt og smukt design med fokus på...
Læs mere
Tidsløse smykker fra Glitter
Glitters smykkekollektion i ægte og forgyldt sølv, matcher stilrene vedhæng med bogstaver og halskæder i forskellige størrelser...
Læs mere
 ZoomRooms
 Aitems
 becksöndergaard copenhagen
 Frk. Lisberg
 Snygg
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
20 simple slanketips
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds