ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Jeg siger bare, at man skal være glad for vejret, så længe man kan trække det´.
Storm P

Guide til det japanske køkken

Guide til det japanske køkken af Moé Takemura

Japansk mad er meget andet end sushi. Det japanske køkken er fuld af friske, sunde og fantastiske lækkerier. Og nu får du adgang til opskrifter på japansk hverdagskost.

Madkulturen i Japan har gennem århundreder udviklet sig til et fantastisk rigt og velsmagende køkken med udgangspunkt i grøntsager, fisk og sojaprodukter. I Guide til det japanske køkken er opskrifterne tilpasset danske råvarer og forhold, så det er le t at lave japansk mad.
Bogen giver også et godt indblik i, hvordan Japans historie og religion har påvirket madkulturen. Vidste du for eksempel, at et forbud mod at spise kød har haft enorm stor betydning for Japan? Eller ved du, hvordan man siger tak for mad på japansk?

Om forfatteren
Moé Takemura er født og opvokset i Japan. Moé har studeret arkitektur i Tokyo og design på Lund universitet i Sverige.

Hun har i en kort periode i 2014 boet i København. Mens hun boede i Sverige producerede hun sin japanske kogebog, der nu foreligger på både dansk, engelsk, svensk og naturligvis japansk.

Titel: Guide til det japanske køkken
Forfatter Moé Takemura
Forlag: Turbine Forlaget

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Faber
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 GUBI
 Natuzzi
 Andre artikler under Kogebøger
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kogebøger via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Overgrebet
Mad der sætter gang i forbrændingen
Dage i Cap May
Hold gang i romancen
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds