ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Lonely Planet fremhæver Dublin

Lonely Planet udnævner Dublin til “Best in Travel” i 2016

Dublin har opnået den hæder at blive udnævnt til at være en af verdens bedste rejsebyer i 2016 i rejseguiden Lonely Planet’s Best in Travel 2016. Denne yderst populære årbog præsenterer hvert år en samling af verdens hotteste rejsetrends, destinationer og oplevelser for 2016.

I Lonely Planet’s Best in Travel 2016 bliver Dublin beskrevet således: “Fraflytningen er standset, og nu flytter folk i stedet til Dublin. Tilstrømningen af energiske og idérige mennesker har tilført friske dufte og kalejdoskopiske farver til den evigt charmerende og nuancerede by og i sandhed gjort Dublin til en kosmopolitisk hovedstad.”

Dublin tilbyder sine besøgende mange forskelligartede oplevelser, og i rejseguiden fremhæves nogle af dem: “Med Little Museums fantastiske initiativ ‘City of a Thousand Welcomes’ kan du møde en helt almindelig dubliner, der fortæller dig om sin hjemby over en drink på den lokale pub. Tag en tur på ‘Independence Trail’ (Uafhængighedsruten) og oplev de steder, hvor de vigtigste skridt blev taget hen imod grundlæggelsen af den irske stat … Hop i det Irske Hav fra Forty Foot-klippen i Sandycove, eller nyd en mørk fadøl foran pejsen på Mulligan’s på Poolbeg Street, hvor stemningen er lige så intens som øllen.”

Ifølge den inspirerende rejseguide er Dublin en by, der “bør være et must for enhver rejsende”. Dublin har noget for alle – historie, kultur, kunst, natur, litteratur og frem for alt det pulserende liv, man finder overalt i byen.

Talskvinden for Lonely Planet, Noirin Hegarty, har udtalt: “Dublin bør være et must for enhver rejsende. Det er en pulserende og livlig by, som er fyldt med optimisme, kreativitet og livsglæde, og som samtidig kan prale af masser af grønne områder og en rå natur langs kysten. 2016 er det perfekte tidspunkt til et besøg i Dublin.”

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler under Storbyferie
Bruxelles
Du behøver ikke være politiker for at tage til Bruxelles, for byen byder på meget mere end politik...
Læs mere
Berlin
Berlin byder på alt lige fra historiske seværdigheder og kunstmuseer i verdensklasse til masser af shopping...
Læs mere
 ZoomRooms
 Rejsefeber.dk
 Spies
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Storbyferie via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Ciabatta
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds