ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En soldat er en forhenværende civilist, der uddannes til at optræde uciviliseret for at bevare civilisationen.
Halfdan Rasmussen

X Jewellery & Marie Hindkær

Bloggeren Marie Hindkær, Blame It On Fashion & Luelle Mag, har skabt en række armbånd for X Jewellery, der matcher hendes egen sofistikerede stil. Armbåndene sælges færdigsamlede, men kan naturligvis omdesignes og suppleres, når du får lyst til at ska

Det danske smykke-brand X JEWELLERY definerer vinterens look sammen med top-bloggeren Marie Hindkær.

X Jewellery har i denne sæson bedt tre internationale bloggere om at matche smykkerne op med vinterens tendenser på catwalk og i butikker og skabe en række inspirationsarmbånd.

Fra Danmark er det Marie Hindkær, grundlægger af bloggen Blame it on Fashion og online-magasinet luellemag.com. Marie har fornemt følgeskab af hollænderen Charlotte Groeneveld (thefashionguitar.com), der har base i New York, og Shini Park (parkandcube.com), der blogger fra London. På den måde sørger X Jewellery for, at vi andre kan få frisk inspiration fra modens storbyer. Bloggernes personlige inspirationsarmbånd kan købes lige nu – og de tre lægger også ansigt til kampagner og små videoklip med tips og tricks om stil og smykker hele sæsonen.

Bloggernes inspirationsarmbånd er en hurtig måde at komme i gang på, og når du selv føler dig inspireret, kan du naturligvis bare sammensætte dit armbånd på en ny måde og supplere med nye links. Det er enkelt, sjovt og nærmest vanedannende!

Det klassiske sølvarmbånd er ikonisk, men med X Jewellery har det fået et nutidigt tvist i et design, der balancerer hårfint mellem kunst, den klassiske form og skandinavisk funktionalitet. Alt er produceret i de bedste materialer: sterling sølv, bronze og Rubber X.

Start med et inspirationsarmbånd, eller sammensæt dit helt eget, personlige armbånd, der passer perfekt til din stil.

Citater, Marie Hindkær om X Jewellery

Hvad faldt du for ved X Jewellery?
Jeg elsker, at man kan designe sit eget smykke. At man kan skabe noget til enhver stil. Alt efter hvilket link man vælger får man et forskelligt udtryk.

Hvad er dit favoritlink?
Flash of Light – det er det, jeg har brugt til at designe mit signatur armbånd. Det har sådan en lidt ru overflade, men er stadig meget elegant. Jeg elsker kontrasten mellem det rå og det feminine, og det synes jeg kommer til udtryk i armbåndet.

Hvad overvejer du, når du skal samle et armbånd?
Det skal være enkelt, men stadig skille sig lidt ud. Det skal have den lille detalje, der gør den store forskel. Og så skal det selvfølgelig passe til min stil, der ofte er ret nedtonet, men har fokus på lækre kvaliteter og materiale-sammensætninger.

Hvilken stil synes du, X Jewellery passer til?
X Jewellery passer til alle stilarter. Der er virkelig noget for enhver smag, og jeg kan se både venner og familie med et X Jewellery armbånd.

Lagt på af LMM
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
1001 måder af slappe af på
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds