ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord.
Sokrates

Bowls


BOWLS er en super lækker kogebog, som fanger to af tidens største tendenser. Vegetarmad og serveringer i skåle.
Med inspiration hentet fra hele verden, er BOWLS fyldt med lækre, sunde opskrifter til alle dagens "alt-i-én-skål-måltider". Alle opskrifter er vegetariske – ofte også veganske og glutenfri. En god "SKÅL" indeholder ingredienser med varierende teksturer. Nøglen er at balancere kontrasterne. Mixe råt og tilberedt med ristet – og ristede ingredienser med purerede. Smag f.eks. en Blåbær-açaismoothie, Regnbuesalat, Laksanudler, Risotto med kantareller og Banan-nicecream med karamelsauce.

Fra smoothies og salater til nudler og kerner. Alle måltidsskåle, om det er til 1 person eller til deling, er fyldt med vitalitet og sundhed, og omfavner en madfilosofi, der lægger vægt på at hvert måltid skal være afbalanceret og en fornøjelse. Velbekomme – og SKÅL!

"Der er en klar tendens, hvor forbrugere køber skåle fremfor tallerkner, da dagligdagsmåltider indtages andre steder end det traditionelle sted; ved spisebordet. Når man spiser uden et bord, skal man nemt kunne holde styr på maden, og hertil er en skål praktisk. Så det er ikke selve maden, som har ændret sig, men en ændring i spisevanerne hos den yngre generation," forklarer designdirektør David Andersen fra Rosendahl Design Group.

"Skålen er køkkenmarkedets t-shirt. Den passer til absolut alt, og i disse tider, hvor vi altid har vores smartphones i den ene hånd, så er det meget lettere at have en skål i den anden hånd,” som Carla Buzasi sagde til The Times. Hun er trendekspert hos et analysebureau, og på det britiske marked sælges der nu fire gange så mange skåle som flade tallerkerner.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 GUBI
 Menu
 Jesper Holm
 Andre artikler under Kogebøger
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kogebøger via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
I køkkenet med Karen Blixen
Sæt fokus på din søvn
Hold din krop sund og smuk
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds