ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

Meyers - Grøn Mad


"At vi bør spise flere grøntsager og mindre kød, for vores sundheds skyld og for planetens, er de færreste efterhånden uenige i," skriver Claus Meyer i forordet til Grøn Mad:

"Da jeg var barn, spillede kødet hovedrollen i stort set alle vore aftensmåltider. I mit voksne liv har jeg de sidste 15-20 år gradvist skruet ned for de animalske proteiner og op for mængden af ingredienser fra planteriget, der indgår i vores måltider. Jeg har ikke været alene på denne rejse, og jeg tror, at mange flere vil få lyst til at gå ud ad dette spor. Forhåbentlig kan denne bog være god at have med på vejen."

Meyers Grøn Mad tilbyder mere end 100 lækre og velsmagende opskrifter på grønne, velsmagende retter.

Bogen er både til dem, der ønsker at leve 100 % vegansk eller vegetarisk, men også til dem der bare har lyst til at spise mere grønt og måske lægge en kødfri dag eller to ind i om ugen.

Bogen er på klassisk meyersk vis opdelt i sæsoner, og udover de mange lækre opskrifter, giver Meyers dygtige kokke dig også en masse bonusinfo om super sunde krydderier, og om hvordan man sørger for at få dækket alle kroppens behov, når man vælger kødet fra i sin daglige kost.

"Kort tid efter at vi var flyttet til New York, besluttede vores to yngste døtre sig for at blive veganere," skriver Meyer videre i forordet: "Det varede et år, så fandt de ud af, at de også godt kunne spise honning, æg og mælkeprodukter. Bogens ærinde er ikke at overtale dig eller nogen andre til at blive vegetar eller veganer. Men jeg håber, at opskrifterne giver dig inspiration til masser af gode, grønne spiseoplevelser, uanset hvad du i øvrigt har i din indkøbskurv og dit køleskab."



Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 UnderCover by LE KLINT
 Rosendahl
 GUBI
 Faber
 Jesper Holm
 Andre artikler under Kogebøger
I køkkenet med Karen Blixen
For Karen Blixen var gastronomi en kunstart på lige fod med litteratur, musik og maleri...
Læs mere
Jamie Oliver - Grønt
Stadig flere ønsker at spise mere grønt, hvad enten det skyldes helbredsmæssige årsager, økonomiske hensyn eller...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kogebøger via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
I køkkenet med Karen Blixen
Sæt fokus på din søvn
Hold din krop sund og smuk
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds