ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

The Macallan Edition No. 3

The Macallan Edition No. 3

The Macallan Edition No. 3 er seneste kreative samarbejde fra Speyside-destilleriets hånd. Og der er garanti for velduft, for The Macallans Edition No. 3 er lavet i et tæt parløb mellem The Macallans Master Whisky Maker Bob Dalgarno og en af verdens dygtigste parfumeurer, Roja Dove.

Det er stadig en intens besættelse af selve træet og fadene, der er brændstoffet under The Macallan Edition-samarbejderne. Og præcis som med Edition No. 1 og 2 er der også med Edition No. 3 fokus på de forfinede processer, der ligger til grund for fremstillingen af luksuswhisky. Men hvor de to første udgaver viste, hvordan det enkelte fad påvirker helheden, har Bob Dalgarno og Roja Dove med Edition No. 3 fokuseret på, hvordan distinkte aromaer kan kombineres og skabe en dyb, sanselig og karakterfuld whisky.

Næse for god whisky
Som en af verdens mest anerkendte parfumeurer, eller ’næser’ som disse dufteksperter kaldes, har Roja Dove, der står bag mærket Roja Parfums, brugt sin enorme viden til at beskrive de særlige aromaer, der kendetegner egetræsfadene. Herefter har Bob Dalgarno gjort brug af denne viden til at vælge de aromakaraktertræk, der skulle forme Edition No. 3’s endelige udtryk.

Det er The Macallans exceptionelle egetræsfade, der er hovedårsagen til, at destilleriet igen og igen formår at skabe udsøgte whiskyer af højeste kvalitet.

Ved at bruge flere mindre fade til Edition No. 3, har The Macallan skabt endnu større kontaktflade mellem spiritus og træ, hvilket giver en yderligere intens oplevelse af både smag og aroma.

Amerikansk og europæisk eg
The Macallan Edition No. 3 er skabt af en kombination af amerikanske og europæiske egefade. Whiskyen rammer med en base af Tevasa-fade og en top af Hudosa-fade en profil med noter fra bourbonfade af vaniljeis og søde, grønne æbler og noter fra europæiske og amerikanske oak refill-fade af tørrede blomster.

Lagt på af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Spies
 Rejsefeber.dk
 Andre artikler under Øl, Vin & Spiritus
Irish Coffee
Irish Coffee er en ægte klassiker...
Læs mere
Alternativ til almindelig kaffe
Det er ikke alle, der er vilde med en kop sort kaffe, er du en af dem, så kig med her...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Øl, Vin & Spiritus via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Blåbærmuffins
Hjemmebagte burgerboller
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds