ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Evergreen


Mikkel Karstad er en af landets dygtigste og mest æstetiske kogebogsforfattere. I sin tredje kogebog, Evergreen, hylder han det grønne, vegetariske køkken.

Enkelt, moderne og smukt er hvad der kendetegner udtrykket i kogebogssamarbejdet mellem kokken Mikkel Karstad og fotografen Anders Schønnemann. I Evergreen smelter maden og den nordiske natur sammen og bliver et fantastisk billede på alt, hvad der er helt særligt i det moderne danske køkken.

Evergreen er tredje bog fra makkerparret, der tidligere har udgivet SPIS (2014) og Gone Fishing (2016), der begge har sat nye standarder for kogebøger. Denne gang er det grøntsagerne, der har hovedrollen, og i Evergreen løftes det vegetariske køkken til nye højder.

Mikkel Karstad har lavet 70 enkle opskrifter, der koncentrerer sig om de grøntsager, som gror på danske marker og i danske haver. Opskrifterne er indbydende og nemme at gå til, hvilket er en Mikkel Karstads styrker: han formår at forene det enkle og det pædagogiske med et delikat visuelt udtryk.

Bogen er allerede solgt til England, Holland og Belgien.

Titel: Evergreen
Forfatter: Mikkel Karstad
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Lagt på af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Jesper Holm
 Menu
 Natuzzi
 Rosendahl
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 Andre artikler under Kogebøger
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kogebøger via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Ciabatta
Forsvindingsnumre
Hold din krop sund og smuk
Lev sundt året rundt
Daglig motion
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds