ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

La Biosthetique Aromaterapi - Visarôme Dynamique

Den perfekte hårpleje med æteriske olier i Visarôme Dynamique fra La Biosthetique

Den perfekte hårpleje omfatter meget mere end blot den regelmæssige hårvask. Stimulér din hovedbund med de æteriske olier i Visarôme Dynamique og få et helt igennem smukt hår og en dejlig afslappet fornemmelse i kroppen.

Aromaessenserne i Visarôme Dynamique er klar til brug og har dobbelt virkning: De virker direkte på håret og hovedbunden og indirekte via næsen og hjernens lugtecenter på psyken - og det sker i løbet af et øjeblik. Denne egenskab gør essenserne så værdifulde. Den passende Visarôme Dynamique virker således direkte afslappende eller opkvikkende på hovedbunden og samtidig indirekte beroligende eller stimulerende på sindstilstanden. Denne naturlige aromaterapi er balsam for sjælen. Visarôme Dynamique indeholder værdifulde plante-ekstrakter, som ikke bare dufter dejligt, men som også trænger ind i huden, hvor de udfolder deres hjælpende og helende virkning.

Resultatet er en afslappet hovedbund og smukt hår i perfekt harmoni.

Stimulerende aromaterapi
Til tør hovedbund anbefales det at anvende Visarôme Dynamique B med rosmarin, lavendelblomster, geranieblomster og persillefrø. I dette tilfælde virker duftene opkvikkende. De æteriske olier stimulerer hovedbundens talgkirtler og blodtilførsel.

Til træt hovedbund anbefales det at anvende Visarôme Dynamique EN med bergamotte, litsea, sandeltræ og vanilje. De æteriske olier trænger dybt ned i hovedbunden, hvor de virker opkvikkende og stimulerer blodtilførslen, mens duftene får humøret til at stige.

Beroligende aromaterapi
I tilfælde af fedtet eller fugtig hovedbund påføres Visarôme Dynamique N på hovedbunden med en pipette. Visarôme Dynamique N virker opkvikkende, antiseptisk og lindrende. Enebær, cypres og salvie tilfører kroppen energi. Essenserne renser og regulerer talg- og svedproduktionen.

Til følsom hovedbund anbefales det at anvende Visarôme Dynamique E, som indeholder aromaer fra bergamotte, timian, bitterappelsinblomster og oregano. Visarôme Dynamique E fjerner irritationer og kløe i huden, ligesom den løsner kroppens spændinger og blokader og får humøret til at stige. Anvend Visarôme Dynamique E som et naturligt våben mod hovedpine. Ved begyndende hovedpine påføres produktet på den side af hovedet, hvor smerten sidder. Visarôme Dynamique E får hurtigt bugt med smerten.

Det er blandingen, der gør det...
La Biosthetique's aromaterapier kan altid anvendes som supplement til alle hår- og hovedbundsprodukter - både lige efter hårvasken, eller når man føler behov for det. Aromaterapierne påvirker ikke frisuren på nogen måde. Løsningen af et problem ligger i selve blandingen af produkterne såvel som den langvarige behandling. De passende produkter til hovedbund og kroppen i det hele taget giver sammen med den rigtige styling på kort tid et sundt hår, et godt humør og hermed en flot udstråling.

Aromaterapi hos La Biosthétique
En skønhedsbehandling i La Biosthétique's saloner begynder derfor også efter dit ønske med enten en lille energigivende eller beroligende aromamassage - en nydelse for alle sanser til at starte på. På denne måde stimuleres den indre skønhed, du får mulighed for at slippe hverdagens stress, og du kommer i bedre humør. Afhængigt af din hovedbundstype udvælger La Biosthétique's hårekspert den passende aromaterapi til dig. I øvrigt: Hvis håret bliver tyndere, kan det have mange forskellige årsager.

Und dig selv et gratis hovedbundstjek hos La Biosthétique. Bagefter ved eksperten i salonen, hvad man kan gøre. Efter behandling med specialprodukter som f.eks. Bio Fanelan Regenerant Premium kan man stimulere hårets vækst med Visarôme Dynamique R. Det harmoniske mix af rosmarin, lavendelblomster, salvie og timian stimulerer stofskiftet og hermed også hårvæksten på helt naturlig vis. Dette er vort hemmelige våben, når det gælder om konsekvent forebyggelse af hårtab.

For mere information kontakt La Biosthetique. Kontaktoplysninger er angivet nedenfor.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
La Biosthetiquewww.labiosthetique.com74 69 40 00Galleri Til galleri
 Maria Nila
 John Masters Organics
 z.one concept
 Redken
 Kérastase
 Rahua Amazon Beauty
 Andre artikler under Hårpleje
Føntørring af håret - Gode råd når man har travlt
Vi giver her - i samarbejde med La Biosthetique - gode råd til føntørring af håret når man har...
Læs mere
Lad makeup’en matche håret
En lille guide der hjælper dig med at vælge den rette makeup til din hårfarve...
Læs mere
Kend din hårtype
Hvis du er i tvivl om hvilken hårtype du har, så spørg din frisør...
Læs mere
Hårprodukter fra Antonio Axu
Det svenske hårbrand, Antonio Axu Hair Couture, introducerer tre nyheder...
Læs mere
Føn håret med den rigtige hårtørrer
En hårtørrer af høj kvalitet er ikke bare bedre, når det gælder om at holde håret sundt...
Læs mere
Føntørring af kort hår
Vi giver her - i samarbejde med La Biosthetique - gode råd til føntørring af kort hår...
Læs mere
 ZoomRooms
 Hempz
 hh simonsen®
 IdHAIR Company A/S
 John Masters Organics
 Kérastase
 KEVIN MURPHY
 L'Oréal Professionnel
 La Biosthetique
 Living proof.
 Maria Nila
 Matrix
 O&M
 Organic Hairspa
 purerené
 Rahua Amazon Beauty
 Redken
 z.one concept
 ZenzTherapy
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Hårpleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Kylling og rejer i kokossovs
Husk komplimenterne
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds