ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

La Biosthetique Beach Beauty

La Biosthetique Beach Beauty

Endelig er ventetiden slut, og badesæsonen er startet! For at du ikke kun kan være glamourøs, men også sund og smuk, når du slanger dig på stranden, giver vi dig her de bedste skønhedstips til ansigt, krop og hår.

Nyd livet med alle sanser
Både kroppen og sindet jubler, når der er udsigt til ferie på rivieraen, ved Atlanterhavet eller en pool omkranset af palmer. Og solen har vi godt af, for den fylder D-vitamin-beholdningen op og sørger for ægte lykke og mere energi. Men i stegende hede har vi brug for mere end almindelig uv-beskyttelse. Især er helt bleg hud meget følsom. Den kan tilvænnes til brunheden allerede nogle dage forinden med emulsionen Activateur de Bronzage, for den indeholder en aktiveringsformel, der fremmer pigmenteringen, hydratiserer huden i ansigtet og på kroppen og forebygger for tidlig hudaldring. På selve solsengen er den vandfaste Spray Invisible SPF 30 perfekt, for den kan nemt sprayes på overalt – enormt praktisk, når man vil slappe af helt uforstyrret.

Et kys som fra en havfrue
Rød læbestift er knap så velegnet til dykning. Men på stranden virker et naturligt look i sart rosa virkelig flot. Når kombinationen af havvand, vind og sol bliver for meget, er en righoldig læbepleje den bedste løsning, for den beskytter dine læber mod udtørring. Daily Care Lipstick med integreret SPF 15 sørger for hurtig fugtighedsforsyning med aloe vera, sheasmør og vitaminer. Den kan påføres flere gange i løbet af dagen og fremtryller en flot kyssemund takket være det blide satinskær.

Et strejf af rouge
På stranddage kan du sagtens undvære en omhyggelig makeup. Sats i stedet for på udtryksfulde ansigtskonturer og en sund udstråling! For at få en fin teint er det bedst at påføre ansigtscremen Traitement Jour LSF 20 om morgenen. Den garanterer en langtidsholdbar fugtighedseffekt, der holder i tolv timer. Sammen med Creme Solaire SPF 50+ er huden også beskyttet mod solen. For at give ansigtet og især kinderne endnu mere kontur og et frisk strejf kan du vælge en rouge i en nuance, der passer til din huds farve. Med Tender Blush træffer du et godt valg: Din ansigtshud fremstår rødlig og alt i alt mere frisk – også hvis du har en bleg teint. Tag rouge op med bløde cirkelbevægelser med en rougepensel, læg rouge på kinderne, og udton den let hen over tindingerne og opefter. Læg også lidt rouge under øjenbrynene ved øjets yderste kant for at understrege din naturlige, friske udstråling.

Et øjeblik
Hvis man helst vil undgå at bruge mascara, når man svømmer, kan man i stedet præsentere sine kraftige, naturlige vipper, der ikke har brug for farve. Den usynlige Care & Fix Lash Conditioner plejer de fine hår og giver dem mere spændstighed, og samtidig bringer den også genstridige øjenbryn i god form. Kom ganske enkelt gel på med den lille børste, og red øjenbrynene i den ønskede form.

Glansfuld vandballet
Stram hud på lårene og ballerne er altafgørende, når du vil vise dig med en fantastisk bikinifigur. Giv huden en intensiv pleje ved at gøre benene lidt fugtige og massere kropsolien L’Huile Spa grundigt ind. På den måde forsynes huden med endnu mere fugtighed, og desuden stimulerer du også blodcirkulationen som følge af massagen. Og så er vandgymnastik og rygsvømning naturligvis også det helt rigtige til at få kroppen i optimal form!

Tæm manken
En let brise på stranden er dejligt behagelig og giver den nødvendige afkøling. Men når vinden flyver gennem håret, bliver vi for det meste irriterede, når hårtotterne kilder i øjnene den ene gang efter den anden. Så her kommer et tip til, hvordan den perfekte frisure lykkes: Red håret grundigt igennem og fordel et stylingprodukt som f.eks. Brillance Crème (pleje og uv-beskyttelse i ét!) i håret. Dermed bliver håret smidigere og farer ikke så let op i vinden. Sæt så enten langt eller kort hår fast i hver side med en stor hårklemme. Flet det øverste parti til en løs fletning på nogle centimeter (start cirka på højde med ørerne), og saml den med en hårelastik. Denne styling kan endda holde til, at man svømmer, og den ser også rigtig flot ud, når den er våd. Desuden filtrer håret sig ikke sammen, og det bliver også nemmere at pleje derhjemme. Brug en fugtighedshårmaske efter solbadet, enten Mask Dry Hair eller 2-i-1-produktet Soleil Crème til at opfriske glansen og vitaliteten.

For nærmeste forhandler kontakt La Biosthetique. Kontaktoplysninger er angivet nedenfor.

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
La Biosthetiquewww.labiosthetique.com74 69 40 00 Galleri Til galleri
 La Biosthetique
 John Masters Organics
 Mádara
 Hempz
 Cosborg
 Weleda
 Andre artikler under Hudpleje
Pas på din hud
Vær varsom når du exfolierer…
Læs mere
Rens morgen og aften
Gør det til en vane at rense din hud både morgen og aften...
Læs mere
Comfort Zone Solcreme
Comfort Zone, der altid tager hensyn til hudens og miljøets sikkerhed, introducerer nu...
Læs mere
Paulas Choice Omega+ Complex Eye Cream
Denne øjencreme er rig på omega fedtsyrer der opstrammer dehydreret hud omkring øjnene...
Læs mere
Bioeffect EGF Essence
Bioeffect EGF Essence er en let, vandig essence, der er beriget med Bioeffects unikke...
Læs mere
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit indeholder alt, du behøver for at se udhvilet ud...
Læs mere
 ZoomRooms
 Avivir by Aloe Vera Group
 Coola
 Cosborg
 Dermalogica
 Evolve Organic Beauty
 Hempz
 John Masters Organics
 La Biosthetique
 Mádara
 Nilens Jord
 Odacité Skincare
 Tromborg
 Weleda
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Hudpleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Vaniljekranse
Hold gang i romancen
Mad der sætter gang i forbrændingen
Kartoffelsuppe
Kylling og rejer i kokossovs
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds