ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

River Cafe

River Cafe

120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant.

I 1987 åbnede Rose Gray og Ruth Rogers en lille restaurant med store ambitioner i London. Maden var italiensk, og den var ubeskrivelig god, hvilket flere og flere langsomt fandt ud af.

Her godt 30 år efter er The River Cafe et legendarisk spisested, der har uddannet nogen af de dygtigste kokke, vi har bl.a. Jamie Oliver og Hugh Fearnley-Whittingstall fra River Cottage.

Bogen samler nogen af de bedste opskrifter fra deres køkken gennem tiden, og man finder både de gode, klassiske og de spændende, nye retter, alt rundet af den italienske tradition. Det er blevet til en særdeles smuk kogebog, som er en nydelse at bladre igennem og vil lyse op i ethvert kogebogsbibliotek.

Bogen er inddelt i: Antipasti, Primi, Secondi, Contorni og Dolci, og der er både opskrifter med pasta, risotto, salater, suppe, kød, is og kager.

Fokus er på enkelhed, gode råvarer og stor smag og med kogebogen i køkkenet behøver man ikke rejse til London for at få god italiensk mad, selvom det vil være en tur værd at booke bord på The River Cafe.

Titel: River Cafe
Forfatter: Rose Gray og Ruth Rogers Forlag: Lindhardt og Ringhof


Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Rosendahl
 GUBI
 Jesper Holm
 UnderCover by LE KLINT
 Faber
 Natuzzi
 Andre artikler under Kogebøger
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
Holms desserter
Claus Holm har skiftet salt ud med sukker...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
Webers største hits
Webers største hits er en grillbog, som vi kender den, når den er bedst - skrevet af James Purviance, Webers millionsælgende...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kogebøger via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Dage i Cap May
Hjemmelavet iste
Hjemmelavet jordbæris
Grøn Mad - Let at lave
Lissabon
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds