ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Ferie & Rejser
  Storbyferie
  Rejse Nyheder
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Elektronik
  Mobil
  Gadgets
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
Ugens Tema
 Citat
Der var aldrig et geni uden et stænk af galskab.
Aristoteles

Holms desserter

Holms desserter

I årevis har Claus Holm brilleret med lækre retter, tv-optrædener og kogebøger med opskrifter fra det salte køkken, men nu er turen kommet til desserterne.

Det er nogle ret personlige opskrifter, som pryder siderne i Holms desserter. For kokken Claus Holm har naturligvis ikke undladt at lave søde sager, selvom han er kendt for de salte. Konen Anne og gæster er gennem mange år blevet budt på Claus Holms eksperimenter i hjemmet i Svendborg.

”Det, jeg er gladest for i bogen, er, at intet er perfekt. Min yndlingsopskrift er Annes is –den i glasset med kakaomælk. En dessert fra dengang, hvor det var ok at købe en vaniljeis, hælde den i fadølskrus og toppe med pisket fløde og masser af sprut. Jeg savner den tid.”

Netop det uperfekte vil Claus Holm gerne give videre med bogen, der – med forfatterens egne ord – er skrevet til de mennesker, der kan se det smukke i det skæve.

Håbet er, at kogebogen kan få folk til at turde gå i gang med avancerede desserter, også selvom man ikke er en Mette Blomsterberg i køkkenet.

”Man kan sige, at min bog er den første bog, man giver sig i kast med, inden man bliver voksen konditor. Min bog har historier med sig, der handler om min egen kamp i det søde køkken – ærligt og uden filter.”

Bogens 73 opskrifter spænder vidt fra marengspizza med bær over citronmåne til en fræk trifli. Opskrifterne er inddelt i forskellige temaer – fx de kolde, de hotte og de nemme. Men der er også de svære til dem, der vil udfordres. Og så er der småkager, der kan få huset til at dufte af jul.

Claus Holm er uddannet kok, kendt fra Go’ Morgen Danmark på TV 2 og så har han udgivet en række kogebøger om alt fra simremad til salater.
På årets Bogforum optræder Claus Holm på madscenen om lørdagen.

Titel: Holms Desserter
Forfatter: Claus Holm
Forlag: Turbine

Lagt på af KP
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 UnderCover by LE KLINT
 Menu
 GUBI
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Natuzzi
 Andre artikler under Kogebøger
Lev sundt året rundt
Slankekure, lynkure, suppekure og juicekure lover alle en sundere livsstil og en slank krop. Du kan tabe dig på kort sigt, men...
Læs mere
Grøn Mad - Let at lave
Grøn Mad - Let at lave er til dig, der gerne vil spise flere grønsager...
Læs mere
River Cafe
120 opskrifter på italiensk mad, når det er allerbedst fra legendarisk London-restaurant...
Læs mere
Enkelt
Yotam Ottolenghi er stjernekokken, der revolutionerede det grønne køkken med sin sans for smagssammensætning...
Læs mere
Regnbuemad
Myten siger, at der for enden af regnbuen findes en værdifuld skat. Måske er der noget om det. I kogebogen "Regnbuemad" bliver...
Læs mere
Power Bowls
Grød og power bowls er blevet et kæmpe sundhedsfænomen, og med denne bog kan du komme med på bølgen...
Læs mere
Webers største hits
Webers største hits er en grillbog, som vi kender den, når den er bedst - skrevet af James Purviance, Webers millionsælgende...
Læs mere
 Artikel søgning
Søg i ZoomWoman's artikelbase
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kogebøger via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Ciabatta
Forsvindingsnumre
Hold din krop sund og smuk
Lev sundt året rundt
Daglig motion
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds