ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Det ER fedt at være fit


Slanke veltrænede lår og veltrimmede bare maver er ikke længere noget, der kun hører til i svømmehallen og på stranden. Det er mode, trend og en del af det daglige bybillede overalt i den vestlige verden. Unge viser former og figur frem mere end nogensinde. Og det kræver sin kvinde!

Af og til må der udover kost og motion en ekstra hjælpende hånd til for at få helt styr på figuren. Og Biotherm ved lige nøjagtig hvordan. Mange års erfaring med udviklingen af kropspleje, som giver hurtige resultater, har lært forskerne præcis hvor, der skal sættes ind, når det handler om at få en veltrimmet krop i en fart. Det ene mere effektive produkt efter det andet har gennem årene gået sin sejrsgang verden rundt.

Abdo-Choc bliver ingen undtagelse. For det er, som navnet siger, en choc-kur til maveskindet, når det bliver lidt for slapt eller rundt. Abdo-Choc er en cocktail af aktive ingredienser, der målrettet dræner, glatter ud, strammer op og gør huden på maven fast, flad og spændstig.

Recepten er avanceret, men består overraskende nok hovedsagelig af vegetabilske ingredienser. Microcirkulationen i fedtvævet stimuleres af gensing og colanød, en super effektiv kombination, der på naturlig vis virker drænene og fremmer sukker- og fedtforbrændingen. Det reducerer øjeblikkelig oplagringen af fedt i cellerne. En proces, som yderligere speedes op ved hjælp af stimulerende vegetabilske ekstrakter af koffein og kakaobønner. Behandlingen understøttes af et kompliceret kompleks kaldet Wondershape tm, udsøgte planteolier og mineraler, der beviseligt har en styrkende effekt på de bærende kollagene fibre og en opstrammende effekt på hudens overflade, som føles allerførste gang Abdo-Choc tages i brug. Resultatet er en øjeblikkelig herlig fast og spændstig fornemmelse.

Den ravfarvede gelé, der dufter vidunderligt frisk af citron, mandarin, appelsin og grapefrugt indeholder en anelse salicylsyre, som øger hudens evne til at optage og omsætte de aktive ingredienser bedst muligt. Den bruges morgen og aften primært på maven og masseres på med gode faste cirkelbevægelser i urets retning. Ved daglig brug giver Abdo-Choc hurtigt en flottere, fastere og fladere mave.

Hvis der er behov for det, kan Abdo-Choc naturligvis altid med fordel suppleres med Celluli-Choc, anticellulite behandling til baller, hofter og lår. Og begge figur-formende produkter indeholder selvfølgelig Biotherm´s patenterede varemærke: Det Rene Ekstrakt af Thermal Plankton, koncentreret kildevand fyldt med mineraler og sporelementer, der styrker hudens forsvarsmekanismer og oplader dens fugtreserver. Et ekstra plus, der gør det helt overflødigt at bruge bodylotion på de steder, der behandles med Celluli- og Abdo-Choc.

Abdo-Choc fra Biotherm i 150 ml handy tube koster vejledende 235 kr. og Celluli-Choc også i 150 ml tube koster vejledende 325 kr.


Skrevet 16. marts 2004 af Katja Christensen
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Dermalogica
 Evolve Organic Beauty
 Nilens Jord
 Cosborg
 Tromborg
 Coola
 Andre artikler under Hudpleje
Pas på din hud
Vær varsom når du exfolierer…
Læs mere
Rens morgen og aften
Gør det til en vane at rense din hud både morgen og aften...
Læs mere
Bioeffect EGF Essence
Bioeffect EGF Essence er en let, vandig essence, der er beriget med Bioeffects unikke...
Læs mere
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit indeholder alt, du behøver for at se udhvilet ud...
Læs mere
Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask
Efterårets skiftende vejr kan være hårdt for huden...
Læs mere
Comfort Zone Solcreme
Comfort Zone, der altid tager hensyn til hudens og miljøets sikkerhed, introducerer nu...
Læs mere
 ZoomRooms
 Avivir by Aloe Vera Group
 Coola
 Cosborg
 Dermalogica
 Evolve Organic Beauty
 Hempz
 John Masters Organics
 La Biosthetique
 Mádara
 Nilens Jord
 Odacité Skincare
 Tromborg
 Weleda
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Hudpleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Overgrebet
Æbletærte med kanel
Hold gang i romancen
Et godt grin er guld værd
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds