| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Alle sandheder er lette at forstå, når først de er opdaget; problemet er at opdage dem. | Galileo Galilei |
|
| | | |
| | | Ciabatta |
|  | Foto: Dreamstime |
Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød. Brødet kan spises som der er eller bruges som tilbehør til lækre pastaretter. Ingredienser: 25 g gær 5 dl lunt vand 100 g grahamsmel 100 g hvedemel 375 g pizza mel 1 tsk salt 3 spsk olivenolie evt. sorte oliven Fremgangsmåde: Rør gæren op i vandet til det er opløst. Tilsæt olivenolie, mel og salt. Sorte oliven renses for sten, skæres i mindre stykker og tilsættes efter smag. Ælt dejen sammen og lad den hæve i 3 timer. Efter hævning æltes dejen endnu en gang og formes til et brød. Dejen skal herefter efterhæve 45 minutter. Sigt mel over brødet og bag det 20-25 minutter ved 225 grader på nederste rille i ovnen. Tip: Dejen kan også formes til boller og spises til frokost med fyld af kylling, bacon, frisk grønt salat, tomater og en god karrydressing. | | |
| Skrevet af TH | | | |
|
| | | | | |
Få de nyeste artikler fra Bageopskrifter via RSS |  |
|
| | | | | | | |
|
| | |