ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke.
Winston Churchill

Vaniljekranse


Ingredienser:
250 g mel
200 g smør
125 g sukker
Kornene fra 1 vaniljestang
125 g smuttede finthakkede mandler
1 sammenpisket æg

Fremgangsmåde:
Alle ingredienserne blandes sammen i en skål og æltes derefter til en fast og blød dej. Lad dejen hvile et koldt sted i 2 timer.

Dejen æltes igen inden den køres gennem en kødmaskine monteret med en vaniljekranseplade. De rillede pølser formes derefter til små kranse, som lægges på smurte plader.

Bag vaniljekransene på nederste rille i ovnen ved 225 grader i 4-5 minutter.

Vaniljekransene er egnet til nedfrysning.


Skrevet af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Menu
 Natuzzi
 Faber
 GUBI
 Rosendahl
 Jesper Holm
 Andre artikler under Bagning
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Banan, ananas, jordbær og andre skønne frugter dyppet i varm chokolade...
Læs mere
Æbletærte med kanel
Nyd duften og smagen af en hjemmebagt æbletærte med kanel...
Læs mere
Blåbærmuffins
Lækre og smagfulde blåbærmuffins der smager skønt til eftermiddagsteen...
Læs mere
Mandelsplitter
Mandelsplitter er en simpel og velsmagende lille mundfuld...
Læs mere
Ciabatta
Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød...
Læs mere
Gulerodsflute
Nem opskrift på lækre gulerodsflutes...
Læs mere
Italiensk brød
Godt madbrød, med durummelets karakteristiske og lækre smag...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bageopskrifter via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Et godt grin er guld værd
Hold din krop sund og smuk
Husk komplimenterne
Mad der sætter gang i forbrændingen
Cafe latte i tre variationer
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds