| | | | |
| | | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| | | | | | | | | | | |
Et kompromis er kunsten at dele en kage så alle tror de har fået det største stykke. | Winston Churchill |
|
| | | |
| | | Vaniljekranse |
| Ingredienser: 250 g mel 200 g smør 125 g sukker Kornene fra 1 vaniljestang 125 g smuttede finthakkede mandler 1 sammenpisket æg Fremgangsmåde: Alle ingredienserne blandes sammen i en skål og æltes derefter til en fast og blød dej. Lad dejen hvile et koldt sted i 2 timer. Dejen æltes igen inden den køres gennem en kødmaskine monteret med en vaniljekranseplade. De rillede pølser formes derefter til små kranse, som lægges på smurte plader. Bag vaniljekransene på nederste rille i ovnen ved 225 grader i 4-5 minutter. Vaniljekransene er egnet til nedfrysning. | | |
| Skrevet af TH | | | |
| | |
| | | | | | | | | | | | | | | | |  | | Ciabatta Italienerne er fantastiske i køkkenet. Gør dem kunsten efter og bag et sprødt og lækkert ciabatta brød... | Læs mere |
|
| | | | | | | | | | |
|
|
|
| | | | | |
Få de nyeste artikler fra Bageopskrifter via RSS |  |
|
| | | | | | | |
|
| | |