ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den gamle øje-for-øje filosofi fører kun til, at alle til sidst bliver blinde.
Martin Luther King

Anti-Rides Line Peel fra Biotherm


Fornyende og genopbyggende anti-rynke pleje, der får huden til at føles som født på ny.
I den unge, velfungerende hud er der høj aktivitet døgnet rundt. Huden har en lang række opgaver, den skal udføre, for at holde sig sund, blød og smuk at se på. Først og fremmest skal den producere nye celler, der kan erstatte de gamle. Derefter skal den sørge for, at de døde celler bliver afstødt og transporteret bort, så der er plads til de nye, friske celler, der giver huden dens glatte, fine struktur og klare udstråling.

Det tager omkring 40 dage for huden at gennemløbe denne proces, men alder og ydre påvirkninger som vind og vejr, forurening og aircondition tager farten af fornyelsesprocessen. Rynker og regelmæssigheder opstår, og huden mister sin glatte overflade og naturlige sunde udstråling, når den ikke længere fungerer optimalt.

Biotherms laboratorier i Monaco har takket være sin indgående ekspertise inden for hudens naturlige mekanismer og dens aldringsprocesser udviklet Biotherms første dobbeltvirkende anti-rynkepleje, der ikke blot udglatter de synlige linier, men også stimulerer hudens fornyelsesproces – helt naturligt. En banebrydende teknologi, der bringer anti-age plejen et gigantisk skridt videre.

Anti-Rides Line Peel er en intensiv og innovativ anti-age formel, der samtidig giver en ”helt ny hud” effekt. Den højaktive formel er en unik kombination af effektive, men skånsomme ingredienser, der i harmoni med hudens biologiske balance reaktiverer en række vitale mekanismer i huden og dermed understøtter hudens optimale fornyelsescyklus.

Ren kisel stimulerer hudens kollagen- og ellastinproduktion, styrker hudens bærende funktioner og bekæmper dannelsen af rynker indefra. Anti-Rides Line Peel indeholder også en række fugtaktive og nærende ingredienser som glycerin og karitésmør, vegetabilske olier fra abrikos, passionsfrugt og risklid og det rene ekstrakt thermalsk plankton, som sikrer, at huden får optimal pleje, komfort og blødhed. Dertil kommer Anti-Rides Line Peels indbyggede patenterede bio-peeling. Et naturligt og superskånsomt exfolierende system baseret på salicyl syre, der skånsomt men effektivt hjælper huden med at eliminere de døde hudceller og gør den bedst mulig i stand til at få udbytte af cremens plejende ingredienser.

Resultatet er en helt ny hud på blot 4 uger. Velfungerende, frisk og veloplagt. Takket være den optiske effekt fra lysreflekterende silica micro krystaller ses effekten af Anti-Rides Line Peel i samme øjeblik, som cremen kommer i kontakt med huden. Linjer, fine rynker og uregelmæssigheder nærmest viskes bort og huden genvinder øjeblikkelig sin bløde glatte overflade og sin smukke naturlige udstråling.

Anti-Rides Line Peel er delikat rosa, silkeblød og mildt duftende af indholdets naturlige ingredienser. Den fås til normal/kombineret hud og i en lidt mere fyldig konsistens til den tørre hud. Begge cremer bruges om morgenen og/eller om aftenen på den rene hud og er tillige et fantastisk underlag for makeup.

Anti-Rides Line Peel er lækkert emballeret i en supermoderne matslebet glaskrukke med hvid grafik og låg. Begge typer indeholder 50 ml og den vejledende udsalgspris er 425 kroner.


Skrevet 22. februar 2005 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 John Masters Organics
 Weleda
 Evolve Organic Beauty
 Odacité Skincare
 Nilens Jord
 La Biosthetique
 Andre artikler under Hudpleje
Pas på din hud
Vær varsom når du exfolierer…
Læs mere
Paulas Choice Omega+ Complex Eye Cream
Denne øjencreme er rig på omega fedtsyrer der opstrammer dehydreret hud omkring øjnene...
Læs mere
Rens morgen og aften
Gør det til en vane at rense din hud både morgen og aften...
Læs mere
Bioeffect EGF Essence
Bioeffect EGF Essence er en let, vandig essence, der er beriget med Bioeffects unikke...
Læs mere
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit
ColoreScience Total Eye Concentrate Kit indeholder alt, du behøver for at se udhvilet ud...
Læs mere
Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask
Efterårets skiftende vejr kan være hårdt for huden...
Læs mere
 ZoomRooms
 Avivir by Aloe Vera Group
 Coola
 Cosborg
 Dermalogica
 Evolve Organic Beauty
 Hempz
 John Masters Organics
 La Biosthetique
 Mádara
 Nilens Jord
 Odacité Skincare
 Tromborg
 Weleda
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Hudpleje via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
20 simple slanketips
Alle mennesker har en fortid
Daglig motion
Laksetærte
Hold din krop sund og smuk
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds