ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Der hvor forandringens vinde blæser, bygger nogle mennesker læhegn, mens andre bygger vindmøller.

En festlig tøsemiddag


(5 personer)

Forret (Italiensk brød med pesto og tomater)

Ingredienser:
Et Italiensk brød
2 ds hakkede tomater
1 glas pesto
olivenolie

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader. Skær brødet i tynde skiver. Bland pestoen med lidt olivenolie og smør blandingen på brødskiverne. Fordel derefter de hakkede tomater derpå og rist dem i ovnen 10-15 minutter til de bliver sprøde.


Hovedret (Frisk pasta med kylling og grøntsager)

Ingredienser:
3 stk kyllingebryst
3 fed hvidløg
2 forårsløg
2 røde peberfrugter
1 stk grøn chili
3 spsk olivenolie
4 dl fløde 13%
1 tsk sambal oelek
500 g frisk pasta
1 dl frisk koriander
100 g mozzarella 30+

Marinade:
1 spsk frisk koriander
1 spsk olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Bland kød, hakket koriander og olivenolie i en skål. Krydr med salt og peber og lad det marinere i en time.
Pres hvidløgene og skær grøntsager i tynde strimler. Opvarm olivenolie i en stor pande og svits hvidløg, forårsløg, peberfrugt og chili heri i ca. 10 minutter. Hæld derefter grøntsagerne over i en skål.
Steg kyllingekødet på den samme pande i ca. 5 minutter. Hæld kødet over i grøntsagsskålen. Put fløde i panden, tilsæt sambal oelek og kog saucen ind i ca. 5 minutter.
Kog i mellemtiden pastaen i en stor gryde. Si vandet fra og hæld pastaen tilbage i gryden. Tilsæt kylling, grøntsager, flødesauce og koriander. Vend alle disse komponenter over medium varme i gryden i 3 minutter. Rør mozzarella i retten og smag til med salt og peber. Overfør retten til en stor skål og servér.


Dessert (Frisk frugt med råcreme og revet chokolade)

Ingredienser:
200 g jordbær
200 g vindruer
½ honningmelon
2 æbler
2 appelsiner


Råcreme:
2½ spsk pasteuriseret æggeblomme
1 spsk sukker
1½ dl piskefløde

Pynt:
½ plade Toms mælkechokolade

Fremgangsmåde:
Skyl frugterne og skær dem ud i mindre stykker. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig "æggesnaps". Pisk fløden stiv og vend den heri. Anret frugterne på 5 små tallerkener. Top med en klat råcreme og riv mælkechokoladen over.


Drikkevarer: Hvidvin, rødvin og isvand


Skrevet 24. oktober 2005 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Natuzzi
 GUBI
 Menu
 Jesper Holm
 Rosendahl
 Faber
 Andre artikler under Mad & Drikke
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Grøn omelet
Omelet med porrer og kartofler...
Læs mere
Laksetærte
Laks smager skønt og indeholder gode næringsstoffer, som holder os sunde og raske...
Læs mere
Lynstegte grøntsager
Sprøde grøntsager serveret med dampende varme jasminris...
Læs mere
Banan/jordbær smoothie
En lækker smoothie som alle kan lide...
Læs mere
Iste med mynte og lime
Forfriskende, smagfuld iste med mynte og lime...
Læs mere
Hjemmelavet iste
Hvorfor betale i dyre domme for iste på flaske, når man kan lave det selv – let og lækkert!
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Madopskrifter via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Et godt grin er guld værd
Alle mennesker har en fortid
Hold din krop sund og smuk
Sæt fokus på din søvn
Hold gang i romancen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds