ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Tolerancekæde

Foto: Jon Norddahl
Foto: Jon Norddahl

Med Tolerancekæden om halsen udtrykker du en holdning om, at alle kvinder har krav på frihed, uanset baggrund og religion. Kæden består af kors, davidstjerne og halvmåne i skøn forening.

Med Tolerancekæden ønsker Kvinder for Frihed at signalere, at vi skal være her alle sammen. Uanset religion. Men samtidig signaleres også, at vi ikke tolererer kvindeundertrykkelse, uanset hvilken religion, kultur eller tradition den pakkes ind i.

"Vi kvinder er i stor grad nøglen til tolerance mellem mennesker med forskellig religiøs baggrund", siger forkvinde Vibeke Manniche, og fortsætter: "og det glæder mig meget, at flere butikker er blevet så begejstret for Tolerancekæden og dets budskab, at de vil sælge kæden for os. Det er en stor og kærkommen hjælp til foreningens arbejde".

Kvinder for Frihed ønsker ligeværd mellem kønnene - uanset religion. Tolerance-kæden er opstået på baggrund af et samarbejde mellem Kvinder for Frihed og smykkefirmaet JEWLSCPH. Kæden er cirka 80 cm i omkreds og med lås, så den kan bruges en eller to gange om halsen. Materialerne er guld dublé kæde med forgyldte religiøse symboler samt røgtopazer.

Tolerancekæden koster 500 kr. og overskuddet går naturligvis til Kvinder for Friheds arbejde for undertrykte kvinder. Kæden kan købes hos Magilleriet og Flying A i København, samt M-Manii på Amager, og flere butikker er på vej.


Lagt på 20. juni 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hold din krop sund og smuk
Mad der sætter gang i forbrændingen
Hold gang i romancen
Cafe latte i tre variationer
Kylling og rejer i kokossovs
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds