ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Erara humanum est - det er menskeligt at fejle.

Lev stort for små midler


Trives du bedst med et liv i luksus, kan økonomien hurtigt komme til at skrante. Det er dog muligt at leve et liv i sus og dus uden at overtrække kontoen. Læs hvordan her:

Modemagasiner
Elsker du at læse modemagasiner? Det kan godt blive en dyr fornøjelse at købe alle de nye kulørte magasiner hver måned. Så hvad med at lave en aftale med veninderne om at i hver især køber et af magasinerne. Når i har læst dem, lader i dem gå på omgang. På den måde får i læst om alt hvad der rører sig i modeverdenen, uden at bruge alle de surt tjente penge.

Bytte bytte købmand
Har du en veninde, der er frisør, kosmetolog eller massør? Lav en byttehandel med hende så du får en gratis behandling hver måned. Til gengæld kan du passe hendes børn en gang imellem eller stille din bil til rådighed, hvis hun skal handle stort ind.

Personlig styling
Skal du og veninderne i byen på lørdag? Aftal at mødes allerede om eftermiddagen. Vask hinandens hår præcis som hos frisøren. Hjælp hinanden med at style håret, lægge makeup og vælge det perfekte outfit med tilhørende accessories. Nyd en eksotisk drink og sæt yndlingsmusikken på anlægget. Det opbygger en god stemning til aftenens strabadser og gør jer samtidig superhotte!

Skønhedsbehandling derhjemme
Hiv en aften ud af kalenderne, som skal bruges på intet andet end personlig pleje. Start med at tage et langt varmt bad, hvor du giver dig selv hovedbundsmassage i shampooens virketid, skrubber kroppen med en god peelingcreme og barberer benene og hvad der ellers trænger til en trimning. Efter badet putter du en hårkur i håret, som du lader virke i ½-1 time. Fordel en ansigtsmaske i ansigtet og smør kroppen ind i en velduftende bodylotion. Fyld en balje med vand og fodbadesalt og placer den foran sofaen. Sæt dig til rette og put fødderne i det varme vand. Luk øjnene og slap godt af. Når fødderne er bløde, finder du fodfilen frem og skiller dig af med den hårde hud. Slut af med at smørre fødderne ind i en fed creme og massér dem grundigt. Husk hvilken belastning dine fødder udsættes for hver dag. De fortjener en god behandling. Rens ansigtsmasken af ansigtet og afslut med en god natcreme. Skyl hårkuren ud af håret og lad det lufttørre. Brug resten af aftenen på at ordne negle, plukke øjenbryn eller blot på at slappe af med en god bog eller underholdende tv-serie.

Slå sparegrisen itu
Tøm din pung for småpenge og put dem i sparegrisen et par gange om ugen. Når der er gået et par måneder tømmer du den og bruger pengene på en ansigtsbehandling eller en tur til frisøren. Du vil blive overrasket over hvor mange penge det bliver til i løbet af få måneder – og fordi du ikke har manglet pengene, vil du føle, at du får en gratis behandling.


Skrevet 3. september 2012 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 GUBI
 Jesper Holm
 Rosendahl
 VILA
 Designers Remix
 Faber
 Andre artikler under Livsstil & Sundhed
Mad der sætter gang i forbrændingen
Strammer bukserne for meget om maven? Så er det på tide at få sat gang i forbrændingen...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Et godt grin er guld værd
Findes der noget bedre end et godt grin? Et af dem, der får os til at slå os selv på låret...
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Sæt fokus på din søvn
Søvnmangel er lige så alvorligt for vores helbred som alkoholproblemer og overvægt…
Læs mere
Kalorier – ven eller fjende?
I de rette mængder giver de os energi og næring, men hvis vi overdriver, sætter de sig...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Livsstil via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Vaniljekranse
Hold gang i romancen
Mad der sætter gang i forbrændingen
Et godt grin er guld værd
Kylling og rejer i kokossovs
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds