ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Misund aldrig nogen hans tilsyneladende lykke! Du kender ikke hans hemmelige sorger.

Fabelagtige fødder


Som noget helt nyt har ADAX valgt at lancere en støvlekollektion, og med deres store ekspertise indenfor arbejdet med diverse skindkvaliteter har de udviklet en kollektion, der i både look og kvalitet gør selv italienske designere misundelige.

ADAX har en lang tradition for kvalitet og design indenfor tasker, og dette stiller store krav til deres nye støvlekollektion. Kollektionen har da også fået liv ud fra filosofien om, at tasker og støvler skal matche i både look, farve og kvalitet med fokus på et elegant og gennemført design.

Stilen er sofistikeret og enkel med kun få, men markante detaljer. Snørestøvlerne har fine perforeringer op langs skaftet og en indsat lynlås, så støvlen er nem at tage af og på. I et spændende og innovativt design ses ridestøvlen kombineret med biker boot detaljer i en rå slank støvle med en kraftig overlap, der beskyttende spændes henover lynlåsen med to metalspænder.

ADAX arbejder meget med selve udformningen af både fod og skaft, da komfort og pasform er i højsædet. Støvlerne skal sidde perfekt – både behageligt og klædeligt på fødderne – hverken mere eller mindre!

Farveskalaen understreger det delikate og italienske look i naturlige skindtoner fra den helt lyse sand over en sund kernelæder til dyb chokoladebrun. En smuk sort indfarvning benyttes på de mere rå styles og sætter et smukt punktum for hele kollektionen.

Samtlige støvler er udført i lækkert italiensk læder, skind og ruskind. Det udvælges med stor omhu og forarbejdes hos en italiensk producent, der har fire generationer af kvalitetsproduktion indenfor fodbeklædning bag sig.

ADAXs nye støvlekollektion gør dine fødder fabelagtige med lækre støvler, der sidder lige der, hvor de skal og tager dig lige netop derhen, hvor du vil – hele vinteren igennem!

Lagt på 17. september 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Æbletærte med kanel
Overgrebet
Hold gang i romancen
Mad der sætter gang i forbrændingen
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds