ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Før andelsmejerierne og radioen lavede folk deres smør og åndsliv selv.
Piet Hein

Kvinde – plej din krop!


I foråret 2006 slog stylist, frisør og tv-vært René Fris igennem som forfatter til groomingbogen Mand – tæm din krop!, der som den første danske bog tog kærligt, men kontant fat i de danske mænds behov for en manual til kroppens grooming. Her i efteråret er René Fris igen bogaktuel – og denne gang er det kvinderne, der står for skud. Kvinde – plej din krop! er ikke den traditionelle hår- og make-up-bog, men i stedet den ultimative grooming guide for kvinder, hvor René Fris kommer rundt i alle afkroge af kvindens personlig pleje og sørger for, at hun får gode, seriøse råd om såvel hår og make-up som om shaving, hård hud og meget mere af det, der ellers ikke bliver snakket så meget om.

”Fordi du holder ethvert modeblad og har tjek på, hvilken læbestift, hårlak og selvbruner der er in, er det ikke ensbetydende med, at du har tjek på det fundamentale inden for grooming. I kvinder hopper ofte over, hvor gærdet er lavest. I er velplejede på overfladen, mens bunden halter. Makeuppen og håret sidder perfekt, men lange børster stritter på benene, hård hud krakelerer under fødderne og måtten gror vildt. Husk - det er de mange små detaljer, der gør dig til en velsoigneret kvinde. Jeg og mange andre mænd mener faktisk, at I kvinder også har brug for råd, vejledning, tips og ideer.”

Sådan indleder René Fris bogen Kvinde – plej din krop!, hvor han med sin vanlige sans for humor, krydret med et par verbale rap over fingrene, tager kvinderne under samme kærlige behandling som mændene fik i Mand – tæm din krop!

Hvor længe bør en kvinde være langhåret, hvordan undgår man røde knopper i bikinilinjen, hvor tynde skal øjenbrynene være, er rød læbestift egentlig sexet - og hvad mener mændene i virkeligheden? – Det er kun nogle af de mange spørgsmål, René Fris tager fat på i bogen, hvor han også lader helt almindelige mænd komme til orde med deres opfattelse af kvinders hår, make-up, tøjstil og meget mere.

Udover at give svar på nogle af kvinders mange spørgsmål om pleje af hud, hår og krop tager René Fris i Kvinde – plej din krop! også fat i nogle af de ”gode” råd og ”myter”, der florerer i forbindelse med skønhedsprodukter – og får aflivet dem, der ikke passer. Bogen er dermed den ultimative guide til den moderne kvinde, der ikke vil tages ved næsen af reklamernes mange ”råd”, men stadig gerne vil følge med i de nyeste trends indenfor kropspleje og skønhed.

Kvinde – plej din krop! af René Fris udkommer 3. oktober 2006. Bogen er udgivet af Forlaget Rosenkilde og koster vejledende 269 kroner.


Lagt på 25. september 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Tromborg
 Avivir by Aloe Vera Group
 Coola
 Hempz
 Weleda
 La Biosthetique
 Andre artikler under Bøger
Overgrebet
Hvad sker der med en ung kvindes krop og sind, når hun bliver voldtaget, men vælger at tie med det?
Læs mere
Stilleleg
I Lone Theils' nye krimi, Stilleleg, kastes hendes hovedperson, Nora Sand, som altid ud i et nervepirrende drama...
Læs mere
Dage i Cap May
Cape May, New Jersey, 1957. Det unge, nygifte par Henry og Effie er på bryllupsrejse på det populære feriested udenfor sæsonen og...
Læs mere
Du skulle være gået
Et ungt par med et lille barn har lejet et afsidesliggende feriehus i bjergene kort før jul...
Læs mere
Sommermørke
En far kører søvnløs rundt i den svenske sommernat og leder efter sin forsvundne teenagedatter. Det har han gjort i 3 år...
Læs mere
Forsvindingsnumre
Når noget forsvinder forventer man, at det kan findes igen. Sådan har Agnes det med sin mor, som er død...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Bøger via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Sæt fokus på din søvn
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds