ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Internationalt gennembrud


Smykkedesigneren Julie Sandlau har længe haft succes i Danmark. Nu er turen kommet til det store udland, der har taget virkelig godt imod Julies unikke designs. Den danske smykkedesigner er netop nu aktuel med sin imponerende julekollektion.

Fra fotomodel til smykkedesigner
Julie Sandlau lagde i 2000 sin modelkarriere og sit jurastudie på hylden for at koncentrere sig om sin sande passion – at designe smykker. Det er der igennem de sidste seks år kommet rigtig mange unikke smykker ud af.

Julie Sandlaus navn er ikke længere kun kendt herhjemme. Hun har stor succes i udlandet og hendes smykker sælges i ikke mindre end 25 lande verden over. Smykkerne er blandt andet at finde i prominente butikker som SAKS på 5th Avenue i New York, Calypso, Selfridges og Harvey Nichols.

De kendte elsker hendes smykker
Selv Hollywoodstjernerne har fået øjnene op for Julie Sandlaus smykker. Senest er Gwyneth Paltrow, Kiera Knightly og Jessica Simpson blevet spottet iført smykker af Julie Sandlau. Derudover bærer pigerne fra Destinys Child øreringe af Julie Sandlau på deres seneste album #1’s.

Den nyeste kollektion
Inspireret af Napoleon IIIs kone, Kejserinde Eugénie, og fantastiske franske øreringe fra slutningen af det 19. århundrede kombinerer Julie Sandlaus julekollektion 2006 mørkt og dragende, oxyderet sølv med blændende, smukke natursten.

Kombinationen af oxyderet sølv med hæmatit og zirkon fremkalder et renæssance-lignende antikt look, der sammen med sterlingsølv forgyldt med 18 karats guld og grøn kvarts præsenterer en kollektion fuld af fransk romantik og sofistikeret glamour.

Kollektionen kommer i butikkerne i løbet af november. Vejledende udsalgspriser fra 800 kr. til 2.000 kr.

Se mere på www.juliesandlau.com.


Skrevet 23. oktober 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
20 simple slanketips
Alle mennesker har en fortid
Daglig motion
Laksetærte
Hold din krop sund og smuk
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds