ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Andre lever for at spise, jeg spiser for at leve.
Sokrates

Holy Love


Den svenske smykkekunstner Efva Attling er kendt for sine udtryksfulde smykker, og netop nu er halskæden ’Holy Love’ en af efterårskollektionens mest populære.

Holy Love
Halskæden blev oprindeligt lavet til Cardigans-forsangeren Nina Persson, der er mangeårig fan af Efva Attling. På Cardigans seneste album findes en sang med titlen ’Holy Love’, og sangen inspirerede Efva Attling til at lave et smykke med samme navn. Det er blevet til den smukke halskæde med det romantiske budskab, som nu er en af Nina Perssons favoritter. Faktisk er Nina Persson så vild med Efva Attlings smykker, at den svenske smykkekunstner også står bag de vielsesringe, som Cardigans-forsangeren og hendes mand, bassisten Nathan Larsson, bærer som symbol på deres ægteskab.

Efta Attling
Efva Attling blev født i Stockholm i 1952. Hun skabte sit første smykke som 11-årig. Da hun var 16 år, blev hun elev hos en af Sveriges største sølvsmede, men den legendariske Eileen Ford fik øje på hende. Og så begyndte en 12 år lang modelkarriere, der bragte Efva til Milano, Paris, London og New York. Siden 1996 har hun været tilbage dér, hvor det hele begyndte: Som sølvsmed, med både sølv, guld og ædelstene mellem hænderne. I februar 1999 åbnede Efva dørene til sin første værkstedsbutik i Stockholms centrum, hvorfra hun har designet smykker til bl.a. sangerinderne Madonna og Kylie Minogue, skuespilleren Jennifer Aniston, modellen Iman og danske Sanne Salomonsen. Efvas speciale er at lege med ord og udtryk, hvilket får hendes smykker til at handle om andet og mere end udseende.

Hvis du er interesseret i at købe Efva Attlings smykker, kan du besøge hendes nyåbnede butik i St. Kongensgade 26 i København.


Lagt på 23. oktober 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmelavet iste
Et godt grin er guld værd
Alle mennesker har en fortid
Mandelsplitter
Blåbærmuffins
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds