ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Dyreprint hitter


Pels og dyreprint er netop nu aktuelt i efterårskollektionerne hos de store internationale designere. Modehuse som Gucci og Prada viser masser af leopardprint. Hos det danske designfirma Mette:s Afrika er den seneste taskekollektion et stærkt bud på sæsonens store tendens med dyreprint som zebra og leopard i fantastiske skindkvaliteter.

Fascinationen af afrikansk natur, Karen Blixen og mødet med sin sydafrikanske mand Lloyd Kirsten, blev startskuddet for designfirmaet Mette:s Afrika, der siden 2004 har designet eksklusive tasker i skind og pels samt boliginteriør. Taskekollektionerne med dyreprint i det lækreste skind er inspireret af den afrikanske savanne og blandes med skandinaviske designtraditioner.

”Alle tasker har deres unikke særpræg, idet de skind, vi anvender, alle er forskellige. Det giver taskerne et individuelt præg og en personlig historie,” siger Mette Melchiorsen Kirsten, der står bag Mette:s Afrika.

Efterårskollektionen er lille og eksklusiv. Den er tilpasset både den klassiske stilrene kvindetype, den funky pige og business-kvinden, der har brug for en rå taske til sin bærbare computer. Og vælger du en taske i leopard eller zebra, viser du, at du er med på de seneste tendenser – og er det med stil.

Kollektionen bliver produceret i Sydafrika, hvor kvaliteten og standarden er ekstrem høj. De nøje udvalgte pelse og skind fra bl.a. springbuk kommer fra et ”community initiative”, der er garanti for ordentlige dyreforhold. Med hvert skind følger et ægthedscertifikat, der sikrer, at blandt andet skindets garvning er i topklasse. På den måde får du et eksklusivt produkt, der kun bliver smukkere med årene.

Priserne ligger fra 2.600-3.500 kroner.

Nærmeste forhandler oplyses på telefon 49 21 64 94.


Lagt på 16. november 2006 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Æbletærte med kanel
Overgrebet
Hold gang i romancen
Mad der sætter gang i forbrændingen
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds