ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Spændende tendenser for SS07


Designteamet bag becksöndergaards accessorykollektion har til dette forår og sommer ladet sig inspirere af impulser og tendenser fra den industrielle verden, everyday life og sofistikeret nostalgi. Resultatet er en perfekt kombination af farver, energi og afslappet nedtonet elegance, som ses i kollektionens to strømninger:

Functional Coolness: en stemning, som leder tankerne hen på det pulveriserende ”Las Vegas – here we go”, strømmer ind over de rummelige læder shopperbags og chikke bindebælter i bronze, denimblå og off white.

Detaljerne er enkle og udtrykket er stramt og sofistikeret. Det er storbyens liv og gadens puls, der er i rampelyset med det metalliske læder. Denne del af kollektionen er tydeligvis inspireret af storbyens rå gadebillede; den hektiske stemning, neonlys og friheden til at gøre, hvad man vil.

Casual & Private side: dette feminine tema udfoldes i en raffineret stil, som er karakteristisk for kollektionens tasker med kurvede former, punge med klassisk sildebensmønster og bælter med fine detaljer. Smukke halskæder med emaljeeffekt changerer delikat i sommersolen.

Man fornemmer en afslappethed og en dyrkelse af personlig stil. I luften summer en nonchalant elegance med et strejf af nostalgi, som afspejles i de mere retro kantede to-go tasker og kuvertpunge med associationer til 30’erne og 40’erne.

Maritime strømninger
Temaerne tegner tilsammen et billede af to sommertendenser, som forenes ved kysten. Dette understreges i et maritimt præg, som er gennemgående for kollektionens farvevalg og detaljer; tasker dekoreret med messingringe, silketørklæder med striber og kontrastfarver såsom rød, blå, gul og hvid.

Sommerens nyheder
Som noget helt nyt introducerer becksöndergaard kitchede øreringe i skrappe farver, læbestiftsholder med indbygget spejl og skønne hårbånd i silke.
becksöndergaards nye kollektionen er personlig, alsidig og sætter standarden for
sommerens must-haves accessories!

www.becksondergaard.com


Lagt på 15. januar 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Æbletærte med kanel
Alternativ til almindelig kaffe
Gulerodsflute
Oksekød med jordnødder
Små oreganobrød
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds