ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Lægerne har den lykke, at solen skinner over deres helbredelser og deres fejl skjules af tre favne jord.
Sokrates

Smykker med mening

Carpe Diem, 490 kr.
Diana, 1100 kr.
FunkyRingPendant, 1100 kr.

Efva Attling er kendt for sine karakteristiske og udtryksfulde smykker, hvor der er lagt mange tanker bag designet. Denne sæson er ingen undtagelse. På sine utallige rejser rundt om i verden finder hun inspiration til sine designs, når hun observerer og oplever andre kulturer på nærmeste hold. Udvekslingen af livserfaringer og kulturmødet med fremmede folkeslag er Attlings stærkeste inspirationskilde. Hvert eneste smykke rummer en personlig historie eller oplevelse, og netop det giver smykkerne en ekstra charme.

Efva Attling om tankerne bag den nye kollektion:

”Jeg fik inspirationen til The Dream Catcher Pendant fra de amerikanske indianeres drømmefangere” fortæller Efva Attling om den fine halskæde, som hun startede med at lave med safirer, smaragder og diamanter. Men på grund af massiv efterspørgsel besluttede hun også at lave en enklere udgave i sølv. Hun forsætter: ”Jeg elsker, at mine smykker symboliserer noget, så derfor har jeg bl.a. også lavet Diana Pendant og Diana Ear, som forestiller den romerske jagtgudinde Diana. Halssmykket og øreringene symboliserer alverdens kvinders styrke”.

Et andet halssmykke i den nye kollektion bærer navnet Symbols. Efva Attling fik idéen til smykket på en rejse til Brasilien, hvor mange mænd og kvinder går med skytshelgensmykker, der typisk er afbilledet med den hellige Madonna. Smykket Symbols er designet efter lignende princip med stærke symboler for bl.a. lykke, velstand, håb og ikke mindst kærlighed til livet.

Er du til symboler og andre smykker med vægt på tankerne bag, bør du ikke gå glip af denne sæsons nyhederne fra Efva Attling. Besøg hjemmesiden www.efvaattlingstockholm.com eller læg vejen forbi hendes butik i St. Kongensgade 26.
Lagt på 17. januar 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Små oreganobrød
Oksekød med jordnødder
Grøn omelet
Ciabatta
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds