ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Kunst er det, man ikke kan. Hvis man kunne, var det jo ingen kunst.
Storm P

Kronprinsessens fornemmelse for KIND


H.K.H. Kronprinsesse Mary var den mest prominente gæst på KIND’s stand under modemessen i Bella Center. Det nye, danske kvalitetsmærke inden for tasker, sko og accessories fik en flot modtagelse af både indkøbere og modeskribenter.

Farver, designs og kvaliteter blev vurderet med kendermine, da H.K.H. Kronprinsesse Mary aflagde søndagsvisit på KIND’s stand. Hun nikkede anerkendende til blandt andet de olivengrønne og beige farvenuancer i sko, støvler, tasker og bælter i KINDs efterårskollektion, ligesom hun roste kvaliteten i kollektionens matchende skindhandsker og tørklæderne i 100 procent cashmere.

For direktør Mette Kind var det royale besøg den perfekte afrunding på en modeuge, hvor hendes nye kvalitetsmærke KIND blev mødt med begejstring af en række af landets kræsne indkøbere og toneangivende modeskribenter og stylister.

- Jeg er meget glad for den modtagelse, som KIND har fået på CIFF. Jeg er blevet bestyrket i min tro på, at hele konceptet holder. Mange butiksejere har på messen givet udtryk for, at der mangler et gennemført mærke inden for tasker, sko og accessories på det niveau, hvor vi gerne vil placere os. Både indkøbere og modejournalister kan godt lide de matchende kollektioner og falder samtidig for, at tingene kan kombineres på kryds og tværs, siger Mette Kind.

Se den aktuelle sommerkollektion på KIND’s website: www.kind.dk


Lagt på 16. februar 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Overgrebet
Æbletærte med kanel
Hold gang i romancen
Et godt grin er guld værd
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds