ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En klassiker er en forfatter, der endnu bliver citeret, men ikke længere læst.
Alfred Hitchcock

Tørklæder fra Charlotte Sparre


Tørklæder har gennem den seneste tid haft en stor ”revival” – ikke kun i Danmark, men i hele Europa. Overalt ser man tørklæder som et vigtigt modeaccessory, som kan kombineres på et utal af måder og derfor giver plads til et personligt udtryk.

Til dette forår og sommer byder danske Charlotte Sparre på en fantastisk tørklædekollektion, som associerer til varmere himmelstrøg, cool sommerfester og gåture langs vandet. Der er fokuseret på chick velvære og bevidst tilstedeværelse. Sydfrankrigs Côte d’Azûr og 60’ernes Brigitte Bardot er ikke langt væk!

De tre hovedlinier i Charlotte Sparres nye kollektion, og de er baseret på følgende temaer:

Det maritime look: blå striber, prikker, røde pangfarver, feminine silketies, lette tørklæder med guldstriber. Yoga: pastelfarver, rolige materialer, smukke broderier, boaer, blødhed og varme. Black & White: skarpe sorte og hvide farver i bomuld og silke. Et Edgy touch. Sjaler til at lægge over skulderen en kølige sommeraften og eksklusive tørklæder til at binde i halsen som fint smykke.

Materialerne er som altid udsøgte og udgør en af virksomhedens kerneværdier.

”Kvalitet og design er fundamentale elementer for mig som designer. Jeg ser design som kunst, og jeg sidder ikke foran en computer, når jeg skal lave mine kreationer, men tegner derimod alt i hånden med bl.a. akvarel. Derfor er det også en ren fornøjelse at arbejde med nogle af verdens bedste producenter, når det gælder produktion og materialer. Det sikrer nemlig en høj kvalitet af tørklæder, der samtidig er langtidsholdbare. Jeg bliver fuldstændig målløs og beæret, hver gang jeg ser, hvordan samarbejdspartnere i bl.a. Sydkorea nøjsomt laver mine silketørklæder både med håndrullede kanter og mønstre, som er printet på stoffet med håndkraft”, fortæller Charlotte Sparre ejer og chefdesigner.
Charlotte Sparres inspiration kommer som altid fra både den danske og internationale modescene, samt fra hendes utallige rejser til udlandet. Denne sommerkollektion tager udgangspunkt i det søde sommerliv på den franske riviera.

Charlotte Sparre tørklæder kan købes hos udvalgte forhandlere i Danmark, samt i resten af Europa, Japan og Canada. Vejl. priser fra 199 kr. til 1.198 kr.

www.charlottesparre.com


Lagt på 1. marts 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Skånsom barbering
Kylling og rejer i kokossovs
Husk komplimenterne
Lynstegte grøntsager
Mad der sætter gang i forbrændingen
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds