ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis alt andet slår fejl, så skyd skylden på ham, der ikke taler engelsk.
Homer Simpson

Så mange skønne sko og kun to fødder!


At købe sko hos Bianco Footwear her i foråret er som at være barn igen i en slikbutik: Så mange skønne sko og kun to fødder! De store stilikoner som Kate Moss, SJP og Sienna Miller viser sig i nye modeller, farver, håndtasker, stiletter, støvler og flade sko hver dag. De mixer alt, og resultatet er fantastisk. Bianco Footwear har skabt en toptrendy forårskollektion med plads til en personlig fortolkning af moden. Så nyd foråret og husk at forelske dig mindst en gang…

Quite strict og Porcelain posh
Generelt bevæger moden sig mod et renere look, hvor ”less is more”. Det gælder også for to af forårets temaer ”Quite Strict” og ”Porcelain posh”. De to looks er ekstravagance i den simpleste form og blander den søde engelske kostskolestil med Audrey Hepburn-look. Farverne er dæmpede, kølige og diskrete – stilen er luksuriøs og barberet ned til et minimum. Støvet blå, grå, hvid og et stænk af metalliske nuancer. Solbriller, lækre bælter og de nyeste sko er en naturlig del af denne ”billedperfekte stil”. Sødt og feminint går hånd i hånd med checket og casual.

Mixed up grandma
Mixed up grandma er det mest ambitiøse look af dem alle – at matche uden at gøre det! Selvom looket på catwalkene måske bliver mere stringent, så er mixed up grandma-stilen, hvor alle udskejelser er tilladte, og intet er for frækt. Mix alt, fra mønstre til farver. Intet må være for åbenbart. Jeans er helt essentielle, og skoene udtrykker alt fra striber og prikker til hestemønstre og maskuline sejlersko med store tryk! Farverne er græsgrøn, rød og lilla.

Street couture
Stærke farver er lige så vigtige som basisfarverne hvid, sort og grå. Electric blue, rød, grøn og gul lyser op i gadebilledet, når de hippe unge cruiser rundt med alverdens selvsikkerhed! Pigerne har tusindvis af valgmuligheder; baggy jeans, små kjoler, flade sneakers, stilletter eller pumps.

Soft powder
Beige, laksefarvet, hvid, varm grå og sort er hovedfarverne; skoene er komfortable og sexede. Ballerinaer eller pumps – begge vigtige ”must-haves” til foråret, hvis du vil være hende, alle taler om. Tone-i-tone, rene farver, casual og i balance er nøgleordene i dette look.

Bianco Footwear åbner dørene til et sandt skomekka; her er enhver undskyldning for at klæde sig komfortabelt, men stadig sexet, elegant og fantastisk. Vis mod med skøre mønstre og farver eller hold lav profil i sko, som vil få svigermor til at snappe efter vejret i beundring.


Lagt på 14. marts 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmelavet iste
Et godt grin er guld værd
Alle mennesker har en fortid
Mandelsplitter
Blåbærmuffins
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds