ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Den gamle øje-for-øje filosofi fører kun til, at alle til sidst bliver blinde.
Martin Luther King

Skidegodt Egon!

Efter blot seks timers billetsalg kan Olsen Banden fejre, at musicalen Olsen Banden & Den Russiske Juvel er kommet historisk flot fra start.

Efter blot seks timers billetsalg kan Olsen Banden fejre, at musicalen Olsen Banden & Den Russiske Juvel er kommet historisk flot fra start. Fra kl. 10.00 til kl. 16.00 på 1. dagen var intet mindre end 16.000 billetter solgt og reserveret, hvilket er helt enestående for en teaterforestilling i Danmark. Musicalen har premiere i Koncertsalen i Tivoli d. 8. februar 2008.

Og alle i Olsen Banden er glade:

- Vi er lykkelige og taknemlige for, at publikum har taget så fantastisk imod forestillingen. Vi har fra starten haft en ambition om at skabe en sjov og anderledes forestilling med appel til alle aldre. Vi er meget overvældede over den massive efterspørgsel vi har oplevet her på salgets første dag. Telefoner og Internet har været glødende og der er solgt mere end 2.500 billetter i timen. Vi ser det som et godt tegn på, at Danmark er åbne over for en ny version af Olsen Banden, hvor der både synges og danses. Hele holdet glæder sig vildt til at komme i gang og til at vise publikum Olsen Banden, som man med garanti aldrig har set den før. Så vi siger bare: Skidegodt Egon!, udtaler musicalens producent Jesper Winge Leisner.

Olsen Banden & Den Russiske Juvel markerer 40-års jubilæet på Olsen Banden i 2008. Her kan publikum glæde sig til at opleve banden som de ikke er set tidligere – nemlig for fuld musik i et helt nyt og festligt kapitel i den legendariske bandes historie.

Med Peter Langdal ved roret som instruktør er det lykkedes at samle et rent stjernehold på og bag scenen. Bag musikken står to af de største danske ”Hit Men” i dag, nemlig Bent Fabricius-Bjerre og Jesper Winge Leisner. Til at spille de tre legendariske roller som Egon, Benny og Kjeld kan ”The One and Only Company” præsentere et enestående samarbejde mellem tre af landets største entertainere og skuespillere i rollerne som Olsen Bandens medlemmer: Kirsten Lehfeldt som Egon, Søren Østergaard som Benny og Amin Jensen som Kjeld.

Også et varmt velkommen skal lyde til Yvonne i skikkelse af Lene Maria Christensen, Laus Høybye som Børge, Gordon Kennedy som Dynamit Harry, Lars Bom som Hallandsen, Maria Lucia som ”den russiske juvel” Ivanovna Juvela, Morten Eisner som kriminalassistent Jensen, og i de øvrige roller Jens Jacob Tychsen, Tom Jensen, Allan Klie og Gitte Naur. Som kapelmester for det swingende ”The Olsen Banden Band” ses Joakim Pedersen, mens Signe Fabricius er koreograf på forestillingen. Til at skrive et nyt underholdende kapitel i Olsen Banden-historien har ”The One and Only Company” sikret sig en rigtig dynamit-duo: Søren Frellesen og amerikanske Philip LaZebnik.

Ligesom foyer-området i Forum blev omdannet til et gigantisk spisekøkken under Den eneste Ene, så vil en række af Tivolis restauranter og caféer blive omdannet til herlige russiske spisesteder, hvor man kan spise hver aften inden forestillingen.

Læs mere om forestillingen på www.olsenbandenmusical.dk


Lagt på 23. marts 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Coola
 Evolve Organic Beauty
 La Biosthetique
 John Masters Organics
 Nilens Jord
 Tromborg
 Andre artikler under Kultur
Opera i det fri og Kongelig sommerballet 2020
Igen i år drager både tåspidssko og fantastiske stemmer ud i det danske sommerland...
Læs mere
Mikkel og den kolde hvide verden
I et helt nyt foredrag giver Mikkel Beha et indblik i familiens nyeste rejseeventyr, hvor kursen...
Læs mere
Stå fast
Tag nej-hatten på, fyr coachen og gå en tur i skoven eller i teatret...
Læs mere
CHART Design 2019
CHART Design samler de bedste nordiske designgallerier og nye spirende design studios indenfor samtids- og unika-design...
Læs mere
Rod Stewart spiller i Boxen
I forbindelse med udgivelsen af sit 30. studiealbum Blood Red Roses, tager Rod Stewart på turné...
Læs mere
Hella Joof - Om Lykke
Ikke kun som skuespiller, filminstruktør og forfatter ligger Hella Joof højt på skalaen over popularitet...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Kultur via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Skånsom barbering
Kylling og rejer i kokossovs
Kalorier – ven eller fjende?
Lynstegte grøntsager
Husk komplimenterne
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds