ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Sommersandaler fra TOPS


Indeklemte tæer og ømme fodsåler er hverdagskost for millioner af danske kvindefødder, som dagligt må finde sig i at blive lukket inde i høje stiletter og spidse pumps. Derfor tilbyder TOPS nu tiltrængt luksus til travle fødder med Mary B. Comfort – en ny kollektion af smarte sandaler, der klæder fødderne på til både arbejde og afslapning.

Fødderne er enhver kvindes faste ståsted gennem hele livet – lige fra de første usikre skridt til nattens sidste dans. Derfor er kun det bedste godt nok, når fodfæstet skal findes og fødderne forkæles.

Det ved den landsdækkende kæde af TOPS-butikker, som nu lancerer Mary B. Comfort – en ny kollektion af stilsikre sandaler, der kombinerer høj komfort med et elegant design.

Med Mary B. Comfort er der ingen grund til at lide for skønheden. Nøgleordene for alle modeller i kollektionen er nemlig fodkomfort og design, og det betyder velvære for fødderne uden at gå på kompromis med stil og mode.

Hyldest til fødderne
Kollektionen er sidste skud på stammen i TOPS’ kendte og populære Mary B. -serie, og samtlige sandaler er fremstillet af bløde naturmaterialer, som sammen med et fast skumlag i sålen former sig omkring fødderne og giver optimal støtte. Det gælder uanset, om den står på travle timer på jobbet, feriehygge med gåture eller shopping-maraton med veninderne.

Samtidig sørger dæksålen for, at fødderne står godt fast, når tiden er knap og derfor kræver lidt ekstra fart over feltet, ligesom støddæmpende såler gør hvert eneste skridt til en svævende fornøjelse. Mary B. Comfort er en hyldest til fødderne, for faktisk går rigtig mange kvinder i for små sko – i bogstavelig forstand.

Hip til hverdag eller flot til fest
Mary B. Comfort-kollektionen spænder over alt fra flade sandaler lige til at smutte i til sandaler med hæl og dekorative detaljer, og byder derfor på velvære til fødderne til enhver anledning.

Klassisk og elegant design i skind til business-brug eller metallic-detaljer til festlige lejligheder? Mary B. Comfort sørger for sunde sommerfødder, uanset om man leder efter mode, komfort eller begge dele.

Læs mere om Mary B. Comfort på www.tops.dk og i den husstandsomdelte brochure, som inden længe finder vej til danske postkasser og brevspækker.


Lagt på 18. april 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Et godt grin er guld værd
Husk komplimenterne
Mandelsplitter
Hold gang i romancen
Blåbærmuffins
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds