ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

Kvindens vigtigste accessory


En taske kan gøre hele forskellen. Den understreger den personlige stil og tilfører helheden et ekstra pift. Forår/sommer-kollektionen fra JJDK er et bevis på, at tasken er kvindens vigtigste accessory og præsenterer et bredt udvalg til enhver kvinde og enhver anledning.

En rummelig baggy taske plads til mapper og shopping, en taske til byturen og til de mindre travle dage og en praktisk rejsetaske til weekend-turen. Moderne kvinder har brug for tasker til mange forskellige anledninger. Hvor det før var almindeligt blot at have en enkelt yndlingstaske, så kræver livsstilen i dag en langt mere varieret taskegarderobe, som kan matche det tøj, man bærer. Derfor præsenterer JJDK i forårets kollektion en bred vifte af valgmuligheder inden for tasker til enhver smag og enhver anledning.

Jaquard-serien fra JJDK spænder vidt. Det er i denne serie, at man finder både den lille kosmetikpung og den rummelige rejsetaske. Jaquard er, som navnet beskriver, en serie af eksklusive tasker fremstillet i en vævet stofkvalitet med grafisk prægning og få, men smukke detaljer. Serien er helt i tråd med den trend, som ses inden for modebilledet i øjeblikket: Enkel, stilren og elegant.
Taskerne i Jaquard fås i to farver; den royale marineblå og den klassiske creme. Detaljerne på taskerne er alle i guld, som fortsat er en stærk trend. Alle tasker har hanke i kroko-prægning.

JJDK præsenterer også en quiltet serie af tasker. Igen et accessory, som spiller godt sammen med moden generelt, der går mod mere elegance og feminin power. Samtidig er den quiltede serie et eksempel på den retro-bølge, der fortsat præger modebilledet. Her får den moderne, stilbevidste kvinde besøg af Jackie Kennedy tilsat lidt vildskab fra storbyen. Quilt-serien fås i farverne sort, brun og hvid.

En anden trend, som er fremherskende lige nu, er on-the-road-trenden. Især de unge kvinder har et hektisk liv med studier, fritidsaktiviteter og venner. Når de forlader deres hjem mandag morgen, er det ikke sikkert, de vender tilbage igen før onsdag aften. Måske overnatter de hos kæresten eller veninden – eller måske beslutter de sig for at træne en ekstra time i fitness-centret. Den livsstil kræver tasker, som er både fleksible og rummelige. En taske, der er forberedt på spontanitet. Stortasken fra JJDK er som skabt til livet on-the-road. Den er rummelig, praktisk – slænges blot over skulderen – og så er den hip nok til at kunne komme med på café. Stortasken fås i farverne mørkebrun, sort og hvid.

Nærmeste forhandler oplyses på 87 38 10 90.Lagt på 23. april 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Sæt fokus på din søvn
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds