ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Tag sommeren over skulderen

Sushi/Sushimania 279 kr.
Tropical Party, 279 kr.
La Escapada, 279 kr.

Igen i år går der papegøje og havtaske i sommer­tasken. Tiny Bubbles kommer med endnu en sjov, skør og skæv taskekollektion – en varm hilsen fra Hawaii.

Den ligner ikke din sædvanlige hverdagstaske eller noget du kan finde i en helt almindelig butik. Men Tiny Bubbles er heller ikke som de an­dre. Det er nemlig noget så sjældent som en designer accessory fra Hawaii – opkaldt efter en gammel hawaiiansk kærligheds­sang. Hvert år præsenterer Tiny Bubbles en ny kollektion af glade og kulørte tasker i høj kvalitet og med masser af sjove detaljer. Mo­tiverne og farvevalget oser af palmesus og langhårede lækkerbiskner på surfboards og friske cocktails, serveret i kokosnødder. Her er strand, sand, fjollede flamingoer, en papegøje eller to og badetøj på en tørresnor.

I årets kollektion leder tasken med motivet ”Jeep på Caribisk” tankerne hen på det aktuelle emne omkring 4-hjuls-trækkere – her dog i en noget mere charmerende udgave. Sushiens sejrsgang hyldes i tasken ”Sushimania” mens det fremstormende golf folk tilgodeses i en taske med plads til skifteskoene og med en golfbag som træfigur på hanken. Noget for enhver smag og hobby.

Taskerne designes af en række dygtige tekstildesignere, malere, grafikere og en enkelt marinebiolog. Hver enkelt designer har sin helt egen unikke og let genkendelige stil, og der kommer hvert år nye designere til.

Nærmeste forhandler kan ses på www.vanessasparadis.dk
Lagt på 30. april 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmelavet iste
Et godt grin er guld værd
Alle mennesker har en fortid
Mandelsplitter
Blåbærmuffins
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds