ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
En soldat er en forhenværende civilist, der uddannes til at optræde uciviliseret for at bevare civilisationen.
Halfdan Rasmussen

Hvad siger dit tøj om dig?


Er du et vanemenneske? En af dem der går ind i en tøjbutik, og vælger det sikre, det du plejer at gå med, når du køber nyt tøj?

Din tøjstil siger meget om dig som person. Hvis du er iklædt jeans, en ensfarvet bomuldsbluse og praktiske, flade sko, hører du til blandt gennemsnittet. Du arbejder måske på et kontor eller i en børnehave, du har en middel indkomst og stræber efter et stabilt liv med trygge rammer, såsom mand, hus og have. Er du derimod iklædt et skræddersyet jakkesæt og har en taske fra Gucci over skulderen, sender folk dig et nysgerrigt blik, for du må da have en høj stilling i et velrenommeret firma og tjene kassen, eller som minimum have en mand, der tjener kassen. Du rejser sikkert også til fancy storbyer et par gange om året, og du er mere til vin end til en håndbajer. Er du klædt i baggy jeans og en farvestrålende T-shirt er du sporty. Du lever et aktivt liv med mange venner omkring dig. Du har et uformelt job, hvor man hellere skal være afslappet og smart end at være med på den sidste nye trend.

Kan du finde dig selv i ovenstående eksempler? Hvis ikke, så læs videre. Der er nemlig flere typer at vælge imellem:


Rock Chic

Du går i: Stramme jeans, T-shirts i mørke farver, korte læder- eller cowboyjakker og accessories som bælter med nitter og andet med et ’rough touch’.

Du er: Cool og lader dig ikke kure af nogen. Du er selvstændig og stærk. Pas på at din attitude ikke bliver så stærk, at du skræmmer folk væk.

Girly

Du går i: Tøj i farver som lyserød og lyseblå, og går ikke af vejen for lidt glimmertryk på T-shirten.

Du er: Ungdommelig af sind. Du har egentlig ikke lyst til at blive rigtig voksen med alt hvad det omfatter af ansvar og forpligtelser. Problemet med den girly type er, at hun ofte føler, at folk ikke tager hende seriøst, og hun har ret. Det er svært at tage en kvindes meninger seriøst, når hun klæder sig som en teenager.

Sporty

Du går i: Baggy jeans, T-shirts, sneakers og en cap. Du går casual klædt, og selv om du er smart, er din førsteprioritet, at du føler dig godt tilpas.

Du er: Ikke bange for at få beskidte fingre! Du en af gutterne, og går ikke af vejen for en omgang basket eller streetdance, hvis lejligheden byder sig. Du lever et aktivt liv, og er højst sandsynligt i god form. Du er studerende eller har et kreativt og uformelt job i et ungt miljø.

Sexet

Du går i: Nedknappede skjorter, stramme nederdele, tætsiddende kjoler med dyb udskæring, stiletter.

Du er: Tilfreds med din krop, og du kan godt lide at vise den frem. Ikke ved at blotte dig, men ved på stilsikker vis at sætte fokus på dine mest attraktive sider. Du har selvtillid, og bruger din kvindelighed på at komme frem i verden. Ulempen ved det sexede look kan være, at mænd er mere interesseret i din krop end det du ellers indeholder. Samtidig skræmmer du andre kvinder væk, fordi de ikke føler, at de kan måle sig med dig, og det kan godt være lidt ensomt i længden. Misundelige sjæle kan tilmed give dig skylden for at flirte dig til en forfremmelse, selv om dine kvalifikationer rent faktisk er gode nok i sig selv.

Vintage

Du går i: Tøj fra eller inspireret af fortiden, tøj fra genbrugsbutikker og små spændende butikker i sidegaderne – ikke fra hovedstrøgene.

Du er: Helt din egen, og går efter sjove og specielle fund, frem for at være følge med strømmen. Dine accessories er en væsentlig del af din stil. Taksen, smykkerne og dit fodtøj er afgørende for dit udtryk. Nogle vil sige, at du er anderledes, andre vil måske finde dig en anelse sær. Derfor egner du dig bedst i et kreativt fag, hvor tingene ikke behøver at være så sort/hvide.

Klassisk

Du går i: Tøj i en god kvalitet, med en god pasform og et tidløst design. Der er ikke mange pangfarver i din garderobe, idet du holder dig til sikre, afdæmpede farver.

Du er: Professionel, seriøs og … nåhr ja, en lille smule kedelig. Man ved hvor man har dig. Det er sjældent du gør noget virkelig spontant. Du er mere typen der tænker, før du handler. Du er en person, man kan stole på.

Feminin

Du går i: Lette gevandter i naturmaterialer og med en masse feminine detaljer som blomsterprint og blonder. Størstedelen af din garderobe er i lyse farver, som passer til din milde og friske personlighed.

Du er: Vild med nipseting, og har helt sikkert et par gamle loppefund hjemme i din lejlighed eller dit hus. Andre ser dig som en rigtig hygge-pige, der er åben og glad. Du har styr på tilværelsen, og har fundet dig tilrette i livet – hvilket er en ting som andre måske misunder dig.Skrevet 18. juni 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Canada Goose
 InWear
 By Malene Birger
 Noa Noa ApS
 b.young
 VILA
 Andre artikler under Tøj & Accessories
Izipizi Briller
Izipizi er et fransk eyewear-brand, der laver briller, solbriller og...
Læs mere
Pureleaf
Det danske smykkebrand PureLeafs elegante design er bogstaveligt talt groet i naturen...
Læs mere
Tommy Hilfiger Icons
Kollektionen er inspireret af Tommy Hilifgers maritime historie og velkendte klassikere...
Læs mere
Farverige Odd Molly
Odd Molly er farverigt, feminint og mønstret...
Læs mere
Barbro Sko
Savner du elegante sko, som samtidig er så behagelige, at du nyder at have dem på hele dagen?
Læs mere
East Copenhagen Jewellery
Med mere end 12 års erfaring har East Copenhagen Jewellery-stifter Phuong Rohwer skabt et unikt smykkeunivers...
Læs mere
 ZoomRooms
 b.young
 becksöndergaard copenhagen
 BY GROTH
 By Malene Birger
 Canada Goose
 Designers Remix
 Fransa
 Frk. Lisberg
 Gestuz
 ICHI
 InWear
 Jackpot
 MICHA
 Noa Noa ApS
 Part Two
 Peak Performance
 Saint Tropez
 Sandwich
 Soaked in Luxury
 Tiger of Sweden
 Triumph
 TURNOVER
 VILA
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Tøj & Beklædning via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Husk komplimenterne
Hold gang i romancen
Hold din krop sund og smuk
Hjemmebagte burgerboller
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds