ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er meneskeligt at fejle, men guddommeligt at tilgive.
Alexander Pope

Smykker med sikker selvstændighed


Peter Plys, Mickey Mouse og Klokkeblomst – den verdenskendte smykkekollektion Chamilia har nu fundet vej til landets guldsmede. Foruden alle de kendte Disney-figurer byder kollektionen på mere end 200 forskellige flotte vedhæng, der sætter skub i fantasien og skaber fundamentet for personlige smykker med sikker selvstændighed.

Den nye smykkekollektion lyder navnet Chamilia og sætter spot på personlige smykker og unikke gaveideer. Kollektionen består af tidløse armbånd, som efter smag, humør og anledning kan udsmykkes med et eller flere Chamilia-beads, som de fine vedhæng kaldes.

Fra Disney-figurer og stjernetegn til farvestrålende Murano-glas og søde symboler – med over 200 forskellige beads i sølv, guld og glas er det nemt at sammensætte et unikt smykke, til sig selv, til verdens bedste veninde eller til den personlige studentergave.

Klassisk elegance eller modigt moderigtigt
Chamilia er en kendt smykkekollektion i mange lande, og med kollektionens utallige valgmuligheder kan man nu skræddersy sit eget smykke eller en personlig gave. Og så kan smykket ændre karakter ved blot at udskifte et eller to beads, så man faktisk har mange smykker i ét.

Det betyder også, at den nye Chamilia-kollektion rammer plet, uanset om stilen skal være klassisk og elegant på jobbet eller modig og udfordrende til teaterturen.

Sæt for eksempel søde Disney-figurer sammen med lilla og lyserøde sten i Murano-glas og resultatet er den perfekte gave til konfirmandinden, eller mix kugler i guld med sten i gyldne farver og skab et eksklusivt smykke til sommerens begivenheder og bryllupsfester.

Går aldrig af mode
Der kommer løbende nye beads til kollektionen. Det betyder, at Chamilia-smykkerne aldrig går af mode, fordi man altid kan opdatere smykket, når man trænger til nye farver eller forfriskende fornyelse.

Slip fantasien løs og bliv inspireret af Chamilias fine og feminine kombinationsmuligheder.

De fine beads koster fra 80,- kroner stykket. Disney-figurerne koster ca. 150, - kroner stykket, mens den dyreste bead, som er en budda-figur i 14 kt. guld, koster 1.625,- kroner.


Lagt på 18. juni 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds