ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Gamle mænd er farlige. Fremtiden er dem ligegyldig.
George Bernard Shaw

Festival fashionista


Et utæt telt uden spejle eller stikkontakt til glattejernet lyder som lidt af et mareridt for enhver forfængelig pige. Men nu hvor landets festivaler venter forude, er der ikke andet for end at få det allerbedste ud at de beskedne forhold – og det er faktisk ikke så svært endda, så længe du forbereder dig hjemmefra!
Farv dine bryn og vipper
Uden spejl og renseprodukter, bør du lade makeuppen bliver liggende hjemme i skuffen. Det betyder dog ikke, at du skal gå rundt og ligne en zombie på festivalen. Bestil tid til en farvning af bryn og vipper hos frisøren eller kosmetologen, det gør underværker!
Plejer du at bruge foundation og pudder hver dag, så må du have gang i selvbruneren i dagene op til festivalen i stedet. Prøv f.eks. Nivea Summer Beauty, der giver huden en solbrun glød på blot fem dage. Med en frisk kulør i ansigtet og på kroppen er foundation og pudder unødvendig.

Undgå fedtet hår
Fedtet hår er ikke det, der får én til at føle sig allermest attraktiv. Men heldigvis er der andre metoder end fællesbad, hvis man vil holde sit hår friskt og rent at se på. Prøv f.eks. Star Dust fra GB. Dette lille vidundermiddel i form af pudder anvendes til at tilføre håret ekstra volumen og fjerne unødvendigt fedtstof fra hovedbunden, så håret ikke behøver at blive vasket for tit. Star Dust bruges i tørt hår, hvilket gør det ideelt til festivalen.

Renseservietter
Der findes efterhånden et stort udvalg af gode renseservietter til både ansigt, krop og de nedre regioner. Så der er ingen undskyldning for at se usoigneret ud på festivalen. Matas har et bredt udvalg af renseservietter til en overkommelig pris.

Solcreme
Det er ikke fedt at få ødelagt humøret på grund af en solskoldning, så husk solcremen! Når man er på festival befinder man sig ude i det fri i mange timer hver dag. Derfor er det vigtigt at beskytte huden mod solens skadelige stråler.

Festival fashionista
Festival outfittet skal være praktisk og behageligt, og heldigvis for os, byder denne sæsons mode på nogle rigtig gode emner. Pak et par af sæsonens søde bomuldskjoler i friske farver, som du tager udenpå et par leggins. Hvis vejrudsigten lover regnvejr må ballerinaerne skiftes ud med et par gummistøvler. Når Kate Moss kan gå rundt i sine gummistøvler på festival, kan du vel også! Tag et moderigtigt tørklæde med til halsen i de sene nattetimer, hvor festen stadig kører på fuld drøn.

Sæsonen byder som bekendt også på shorts, hvilket er endnu et perfekt forslag til et festivaloutfit. Sæt dem sammen med en enkel bomuldstop uden ærmer. Skulle du blive for fuld, er det i øvrigt også bedre at tumle rundt i mudderet i shorts end i nederdel, hvis du altså vil undgå at lave en ’Britney og Paris’.

Undlad bluser der sidder alt for stramt. Man sveder i sommervarmen, specielt når man står tæt op ad hinanden til koncerterne og hopper rundt og danser som en gal.

Bøllehatten er obligatorisk på festivalen – og praktisk, da du undgår at blive forbrændt i hovedbunden, hvis solen skulle finde på at titte frem.

Rigtig god festival
Nu skulle du være godt rustet til alle festivalens strabadser. Pas på dig selv, dine venner og dine personlige genstande, og så lige en allersidste ting - hvis du er single, så husk kondomer! Alt kan jo ske i sommervarmens kådhed!Skrevet 26. juni 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Saint Tropez
 TURNOVER
 MICHA
 Gestuz
 Faber
 Peak Performance
 Andre artikler under Livsstil & Sundhed
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Sæt fokus på din søvn
Søvnmangel er lige så alvorligt for vores helbred som alkoholproblemer og overvægt…
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
Hold din krop sund og smuk
Syv gode råd der holder din krop og dit sind i god form...
Læs mere
Kalorier – ven eller fjende?
I de rette mængder giver de os energi og næring, men hvis vi overdriver, sætter de sig...
Læs mere
Alle mennesker har en fortid
Fra singleliv til tosomhed - hvad har du med i bagagen?
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Livsstil via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
1001 måder af slappe af på
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds