ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Venlighed er evnen til at elske mennesker mere end de fortjener.

Solbrille-shop med stjerneudvalg

Fabris Lane solbrille, fås i Magasins solbrille-shop til 595 kr.

Aldrig har solbriller været en så vigtig del af moden. Kendisserne går med dem dag og nat og bruger dem til at skygge for fotografernes blitzlys. Vi andre dødelige kan komme til at se Victoria Beckham-cool ud med den rette solbrille. En Dior eller Stella McCartney gør Strøget til Rodeo Drive og Nyhavn til havnepromenaden ved Cannes.

Danmarks største udvalg af solbriller hos Magasin
Nu får udvalget af solbriller et seriøst løft med brands, der aldrig før har været præsenteret i Danmark. I Magasin på Kongens Nytorv er der netop åbnet en shop, der udelukkende sælger solbriller. Den nye 50 m2 store shop byder på 15 forskellige brands, og omkring 450 forskellige solbriller at vælge i mellem. Den billigste solbrille koster 200 kr. Den dyreste er ren italiensk luksus, nemlig en Bulgari-brille med Swarovski-sten. Den fås til bare 5000 kr.

Hvad enten det gælder luksus fra Gucci, enkel elegance fra Fabris Lane eller klassikere fra Ray Ban, så findes det hele i den nye solbrille-shop. Der er flest solbriller til kvinder, men der er også et stort udvalg til mænd og børn. Til børnene har Magasin fx fået fat i det super fede mærke Monkey Monkey.

Stort udvalg til stjernerne
Den engelske hår- og make-up-stylist Nicci Welsh, der styler stjerner som Kylie Minogue, Robbie Williams og Nora Jones, er begejstret for Magasins nye solbrille-shop.

”Når jeg shopper med stjernerne, er det vigtigt, at der er et stort udvalg. I Danmark arbejder jeg fx sammen med Nik & Jay, der virkelig ved ét og andet om at gå med solbriller. Så det er fedt, at Magasin nu åbner en forretning med et kæmpe udvalg af solbriller fra alle de bedste brands”, siger Nicci Welsh.

Lara Bohinc: Madonnas mærke – kun hos Magasin
Som noget helt unikt har Magasin fået eneret på at sælge solbriller fra designeren Lara Bohinc. De fem ekstravagante solbriller Lara Bohinc har designet, kan ud over i Magasin på Kongens Nytorv, kun købes i nogle få forretninger i Paris og London. Madonna er den mest kendte Lara Bohinc kunde. Til alle sine koncerter på den sidste turne har Madonna båret solbriller fra Lara Bohinc. Det er 110 % ren glamour og bling. Et par solbriller fra Lara Bohinc kan fås for 2095 kr.

Råd fra stylisten
”Trends indenfor solbriller skifter hele tiden, nu hvor solbriller ikke bare skal beskytte øjnene, men også er en fashion statement”, fortæller Nicci Welsh og fortsætter: ”Til the basics hører et par klassiske Aviators med metalramme fra fx Ray Ban eller Stella McCartney, der har lavet Aviators med et girly touch. En anden klassiker i dag er et par rock-star-style store plastik wrap-a-rounds.

For Nicci Welsh er det ikke nok med ét par solbriller. ”Som med andre accessories er det altid godt at have noget at vælge i mellem, for solbrillerne skal både passe til tøjet og ens humør. Sådan har jeg det i alt fald”, siger Nicci Welsh. Og det kan dommer fra Vild med Dans, Britt Bendixen, sikkert tale med om. Britt Bendixen gik ofte på skærmen med ét par solbriller i håret og et andet par briller på næsen.

Solbriller året rundt
Som noget nyt vil solbrille-shoppen være åben hele året - også til vinter. For vi skal naturligvis også se smarte ud på skiferien.

De 15 brands
Den nye solbrille-shop har solbriller fra følgende brands:

Animal, Bulgari, Dior, Fabris Lane, Gucci, Jigsaw, Karen Millen, Lara Bohinc, Loewe, M:UK, Monkey Monkey, Nicole Farhi, Ralph Lauren, Ray Ban og Stella McCartney.Lagt på 12. juli 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Jamie Oliver - Grønt
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds