ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
At frygte kærligheden er at frygte livet, og de, der frygter livet er allerede døde.
Bertrand Russel

Design dine egne øreringe

Bøjle kr. 725, Vedhæng kr. 1350
Bøjle kr. 725, Vedhæng kr. 1095

Design dine egne øreringe og sæt dem nøjagtigt som du vil! PANDORA Jewelry introducerer en helt ny type øreringe, der gør det muligt at skabe nøjagtigt det smykke, som matcher humøret, den særlige anledning eller tidens hotteste tendenser.

Et sæt lette creoler med en farvestrålende sten til det casual hverdags-outfit, et par gyldne vedhæng med en diskret brillantsleben diamant til middagen ude og matte melonfarvede perler, der sætter prikken over i’et på den glamourøse festkjole. Med PANDORA Jewelrys nye øreringe behøver du ikke at vælge, for med kun ét par ringe og tre forskellige vedhæng kan du på et øjeblik forvandle dit stilsikre hverdagslook til forførende aftenglamour. Øreringene består af vedhæng, der glider på plads på en særlig bøjle – og med én bøjle og tre forskellige motiver kan du udskifte dit vedhæng, så det skaber netop det look, som situationen eller humøret lægger op til.

PANDORA Jewelrys nye øreringe er som skabt til tidens ’costumizing-tendens’, hvor det fantasifulde, individuelle præg og det lille personlige twist er i høj kurs. Kombinationsmulighederne er uendelige, og kun fantasien sætter grænser - i alt indeholder kollektionen 5 forskellige bøjler og hele 74 forskellige vedhæng i både 14 karat guld og sterlingsølv. Brug øreringene med dine favorit-motiver eller design dine sæt, så de matcher farven på vinterens yndlingskjole, klæder dine øvrige smykker - eller bare bringer gløden frem i dine kinder.


Lagt på 10. august 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds