ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Show you Care


Dette efterår lancerer InWear to stilfulde accessories under oktober måneds kampagne til fordel for forskningen mod brystkræft.

En fin, eksklusivt designet sort kørehandske med diskret, lyserød uldkant samt et tørklæde i tyk, sort, blød strik med symbolet på den ene side. Disse accessories kan købes fra oktober i cirka 350 detailbutikker i hele verden, inklusiv 14 af InWears egne koncept butikker.

Til kampagnen hører også displays i alle de deltagende butikker med plakater, der viser, hvor stor en procentdel af omsætningen den enkelte butik donerer. Denne procentdel går ubeskåret til at skabe viden om, forskning i, tidlig diagnosticering og forebyggelse af brystkræft for lokale organisationer i 12 lande - dobbelt så mange som i 2006.

Deltagerlandene i år er Belgien, Canada, Danmark, Grækenland, Holland, Irland, Norge, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland og Østrig.

Majken Samsoe Moghaddas fra Kræftens Bekæmpelse fortæller: "1,2 mio. kvinder får hvert år konstateret brystkræft. Vi bliver nødt til at fokusere på denne kræftform for at sikre en højere overlevelsesprocent. Heldigvis bliver overlevelsesprocenten højere og højere som resultat af tidligere konstatering af og bedre behandlingsmuligheder for sygdommen. Vi er stolte af, at InWear vil hjælpe os med at skabe opmærksomhed i den verdensomspændende kamp mod brystkræft og donere penge til vores fortsatte arbejde".

Ved InWears første kampagne sidste år blev der indsamlet ca. 1 mio. kroner verden over.

InWears Managing Director, Thomas Ulstrup, fortæller: ”Vi er stolte over at kunne støtte denne vigtige kampagne. Det store arbejde, som mange lægger i at bekæmpe sygdommen, har i høj grad inspireret os, og hos InWear ser vi alle med spænding frem til at deltage igen i år”.


Lagt på 24. august 2007 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
1001 måder af slappe af på
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds