ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Bliv en Fashionality


Glitter opfordrer alle piger med en spændende og inspirerende personlighed til at blive stilikoner på Glitter.dk og i Glitters butikker. Den mest interessante fashionality vil blive Glitters næste model.

Fashionality er en kombination af fashion og personality. En fashionality er hende, der tør tage skridtet fuldt ud, og som derfor udstråler en stærk og individuel personlighed og en inspirerende og forfriskende stil. En fashionality er et stilikon, der både inspirer og udfordrer andre piger til også at springe ud som stærke, stilsikre fashionalities.

”Der er idag en større interesse for mode og accessories som personlig udtryksmåde end nogensinde før. Med Glitter fashionalities vil Glitter fremvise et bredt spektrum af stilarter og lade personerne bag billederne træde frem. Glitter fashionalities skal inspirere vores kunder til at turde være sig selv, både på det indre og ydre plan,” siger Helene Dracke, markedschef på Glitter.

Det første skridt mod at blive en Glitter fashionality er at tilmelde sig via e-mail – iam@fashionality.se, hvorefter du modtager en e-mail med information om det videre forløb.
Fra oktober er det herefter nemt at oprette sin egen side på Glitters website med overskrifter som My Diary, My Style og My Activities og herved dele sine modetips og unikke personlige stil med andre danske piger.
I November udvælges så landets mest inspirerende fashionality, som herefter bliver Glitters danske ansigt udadtil – både på Glitters website og i alle Glitter butikker landet over.

Som inspiration kan man i øjeblikket følge den første Glitter fashionality, den svenske kunstner Cornelia Dahlgren, på www.glitter.dk/corneliastyle. Cornelias side er et godt eksempel på, hvordan fremtidige Glitter fashionalities kan præsentere sig selv. Cornelia har valgt at præsentere sig selv via portrætter i film- og fotoformat samt i form af dagbogsnotater.


Lagt på 17. september 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds