ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det eneste vi aldrig får nok af er kærlighed. Og det eneste vi aldrig giver nok af er kærlighed.
Henry Miller

Danske kvinder glemmer at lytte


Ny undersøgelse viser, at over halvdelen (60 %) af danske kvinder dagligt kæmper for at opnå balance mellem karriere, familie og venner. Mere end otte ud af ti kvinder opfatter multi-tasking som en helt almindelig del af deres dagligdag. Men er multi-tasking løsningen, eller er den måske snarere et symptom på stress og travlhed? En ny undersøgelse fra Rexona viser, at de fleste kvinder ikke lytter til deres krops signaler og endnu færre efterlever dem. Kvinderne vil simpelthen det hele - også selvom de er overbeviste om, at hvis de lyttede til deres krop, ville de få meget mere ud af deres liv.

Alle ved det. Den moderne kvinde har travlt. Hun passer karriere, familie, veninder og ikke mindst sig selv. Og hun vil gerne. Problemet er bare, at det ikke er alle dage, at det hele går op i en højere enhed. Resultatet er en ubalance mellem karriere, familie og venner, og mere end hver anden kvinde mener, at ubalancen giver stress. Men kvinderne har selv svaret på problemstillingen.
78 % af kvinderne ved, at hvis de lyttede til deres krops signaler, ville de kunne opnå en langt højere livskvalitet. De ved det godt, men de gør det bare ikke, viser en ny undersøgelse foretaget for Rexona.

Nogle dage er bare bedre end andre
Et bud på, hvordan den daglige planlægning kan kombineres med kroppens behov, er at tage udgangspunkt i kroppens biorytme. 96 % af kvinderne siger, at der helt klart er dage, hvor de får mere fra hånden end andre dage. Der er dage, hvor det er nemmere at koncentrere sig. Og der er dage, hvor kvinderne helt konkret mærker stressen på egen krop.

Multi-tasking giver ikke kun sved på panden
En tredjedel af kvinderne i undersøgelsen svarer nemlig, at de sveder mere, når de er stressede. Selvom kvinderne multi-tasker på livet løs, har overraskende få deodoranten med på arbejde, og mere end 73 % bruger den ikke i løbet af dagen. Så selvom kvinderne sveder mere i stressede situationer, får de ikke ”dækket sig ind” i løbet af dagen med ekstra deodorant. Alligevel ville ni ud af ti kvinder ikke sige det til en kollega, hvis hun lugtede af sved.

En ting mindre at tænke på
Rexonas biorythm-deodorant imødegår problemet omkring sved i forbindelse med stress ved at tage udgangspunkt i kvinders svingende kropstemperaturer: ”Det specielle ved Rexona biorythm er dens ekstra-effektive beskyttelsessystem baseret på indkapslet parfume, som aktiveres i takt med kroppens produktion af sved. Med en effektiv deodorant, har vi i hvert tilfælde én ting mindre at bekymre os om,” siger brandmanager for Rexona, Charlotta Fellman. Deodoranten kan formentlig ikke løse alle kvindernes stressrelaterede problemer, men den kan da i hvert fald multi-taske for kvinderne på ét område.

Biorytmer er naturlige svingninger
Biorytmer består af en fysisk, en intellektuel og en emotionel cyklus, der alle har op- og nedture. Svingningerne bestemmer, hvordan du har det, og hvad du er bedst til hver enkelt dag. Den intellektuelle cyklus påvirker f.eks. din koncentrationsevne og din skarpsindighed, mens den fysiske cyklus har indflydelse på din udholdenhed og virkelyst. Den emotionelle cyklus bestemmer dit humør, og hvordan du interagerer med andre mennesker.


Lagt på 26. september 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 Designers Remix
 ICHI
 Gestuz
 Menu
 InWear
 Natuzzi
 Andre artikler under Livsstil & Sundhed
Et godt grin er guld værd
Findes der noget bedre end et godt grin? Et af dem, der får os til at slå os selv på låret...
Læs mere
Alle mennesker har en fortid
Fra singleliv til tosomhed - hvad har du med i bagagen?
Læs mere
Hold din krop sund og smuk
Syv gode råd der holder din krop og dit sind i god form...
Læs mere
Hold gang i romancen
Det kan være svært at holde gang i romantikken når forelskelsen er dalet...
Læs mere
Sæt fokus på din søvn
Søvnmangel er lige så alvorligt for vores helbred som alkoholproblemer og overvægt…
Læs mere
Husk komplimenterne
Komplimenter er svære at give og modtage...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Livsstil via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Et godt grin er guld værd
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds