ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Briller fra Ole Lynggaard


For første gang har smykkedesigneren Ole Lynggaard vovet sig ud i at designe en kollektion af briller – et smykke, der placeres lige midt i ansigtet.

Det hele startede med en ide om at gøre brillen til et smukt smykke, der både ser fantastisk ud, er funktionelt og let at bære. Efter en periode med fordybelse dukkede den første håndlavede prototype frem, klar til at se dagens lys. Prototypen blev udført i sølv, da det er måden Ole Lynggaard arbejder på. For ham var samspillet mellem det perfekte design og præcision altafgørende, men fremgangsmåden var helt ny i brilleverdenen, da denne branche altid designer i tegninger, for derefter at levere skitserne til producenten.
Selve designprocessen har taget to år, da Ole Lynggaard, som altid, går minutiøst og grundigt til værks. Brillerne bliver produceret i Japan – landet der er kendt og elsket for deres grundige håndarbejde og perfektionisme. Dermed er kvalitet og pasform helt i top. Ole Lynggaard har selvfølgelig fulgt og overværet processen helt ned til mindste detalje, så han var sikker på, at de nye kreationer kunne leve op til hans sædvanlige lækre og gennemarbejdede design.

Ole Lynggaard brilleserien findes i fire forskellige modeller, hvor hvert design leveres i seks forskellige farver. Farverne er inspireret af smykkeverdenen: Guld, sølv, kobber, antracit og den klassiske sorte, der både kommer i en blank og i en mat udgave. Et nyt unikt system er udviklet, så dele af næsebroen og stængernes ender kan skiftes ud. Dermed opstår nye farvekombinationer og brillen kan således ændre udseende i takt med dit humør og lejligheden den skal anvendes til. Alle brillerne er smukt udført i det meget lette og holdbare titanium, der tilmed også er helt nikkelfrit.

Brillerne sælges kun i Profil Optiks butikker. Prisen ligger på ca. DKK 3.995,-


Lagt på 26. september 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Cafe latte i tre variationer
Mad der sætter gang i forbrændingen
Gå dig slank
Hold gang i romancen
Hold din krop sund og smuk
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds