ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Mennesket falder af og til over sandheden, men for det meste rejser det sig bare op og går videre.
Winston Churchill

Klassiske og stilrene ure fra Skagen Designs


Skagen Designs arbejder dette efterår med en kollektion, der mikser klassisk renhed med stærk individualisme. På den ene side findes nye modeller i et klassisk, men innovativt design, mens der på den anden side springer iøjnefaldende trend items frem fra kollektionen.

På damesiden findes ure med en fast bøjle som noget helt nyt i sortimentet. De har et klassisk og stilrent design, men er super fleksible. Disse nye klassikere findes både i et miks af det kølige stål og en varm gulddublé, samt i den nye rosegold tone.

I den mere trendprægede del af damekollektionen, har en af tidens hotteste tendenser, nemlig lakken, fået en fremtrædende plads på de super smarte titanium-ure. Spejlblanke og bløde lakremme vækker opsigt i brun, sort, hvid eller rød, mens de skinnende urkasser er mere enkle i både form og design. Cirkelrunde eller firkantede - med et organisk touch - sidder de næsten som et smykke på armen, man knapt mærker - her får man rigtig titaniummets lethed at føle. Urkasserne har brede kanter og en helt enkel perlemorsskive, hvorpå bittesmå Swarovskikrystaller funklende markerer tidsintervallerne.

Sidst, men ikke mindst er der blæst op for volumen på seje dameure med store urkasser, hvorpå nittelignende søm står i skarp kontrast til de små krystaller, der markerer overgangen fra urkasse til den tætte mesh lænke. Urene er lavet i stål og fremstår enten rent eller med den sortcoatede overflade.


Lagt på 27. september 2007 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Frugt dyppet i hvid og mørk chokolade
Hjemmebagte burgerboller
Blåbærmuffins
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds