ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Gamle mænd er farlige. Fremtiden er dem ligegyldig.
George Bernard Shaw

Spinning Jewelry

Yderst smuk ring til den stilfulde kvinde.
Unikt armbånd til kvinder der ikke vil gå på kompromis med deres personlige stil.

Spinning Jewelry er en ny, international serie af designersmykker fra Danmark. Ringe, armbånd, halskæder og øreringe til piger og kvinder, der ikke vil gå på kompromis med deres personlige stil, men tværtimod ønsker at fremhæve den med unikke smykker. Med Spinning Jewelry kan man sammensætte, designe og redesigne sine smykker alt efter nye trends, humør, personlighed og anledning. Én ring for din kæreste, én for din veninde og én for din dejligste oplevelse. Uanset om stilen er rå, street, minimalistisk, romantisk eller en kombination af alle stilarter – så vil den altid være 100 % unik og personlig.

Original smykkekunst
Spinning Jewelry er original smykkekunst hele vejen igennem. Alle smykker er fremstillet af ægte sterlingsølv med detaljer i sten, perler eller 14 karat guld. Desuden byder kollektionen på et udvalg af guldringe af 8 karat. Guldsmed Lina Mørk står bag designet af Spinning Jewelry. Lina Mørk tilhører den nye generation af guldsmede, der har opdateret smykker fra at være klassisk og næsten usynligt tilbehør, til moderne accessories. Spinning Jewelry har også selv sammensat sine egne bud på smukke kombinationsringe såsom: Hot, Love, Trashy med flere.

Spinning Jewelry er en serie, der til stadighed eksperimenterer med nye overflader, farver og former, og kollektionen suppleres regelmæssigt med nye designs. Kollektionen består af mere end 100 forskellige ringe, over 90 forskellige vedhæng til halskæder og armbånd samt endnu flere til øreringene, der alle kan kombineres i utallige varianter.

Nærmeste forhandler oplyses på 86 91 16 15.


Lagt på 2. januar 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Kylling og rejer i kokossovs
Et godt grin er guld værd
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds