ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
I gamle dage havde man pinebænke. Nu har man pressen.
Oscar Wilde

snygg - en passion for det personlige


Siden 2004 har industriel designer Vicki Zoé Ziska lagt såvel sit talent som sin personlige passion i smykkekollektionen snygg. Som navnet antyder en kollektion af smukke, originale og attråværdige smykker udformet i det blødeste italienske skind og sterlingsølv for et anderledes og absolut unikt look.

Netop det unikke og ønsket om at skabe det på en gang personlige og fashion prægede smykke er drivkraften bag Vicki Zoé Ziskas designvision og årsagen til, at hun for tre år siden sagde farvel til en sikker tilværelse som kreativ kraft bag en international anerkendt smykkeproducent. Selvom ting er masseproducerede, er vi alle individualister med behov for at udtrykke os forskelligt, og dette synspunkt gennemløber snyggs kollektioner som en rød tråd. Hver sæson opdateres signaturdesignet "flower on stick" således i tråd med tidens tendenser og heller ikke valget af læder som foretrukket materiale er nogen tilfældighed. Ud over at være et utraditionelt og udfordrende materiale at arbejde med, er læder fra naturen et organisk materiale, der slides og ældes med ynde, alt imens det former sig efter kvinden, der bruger det. På den måde er smykker fra snygg foranderlige som tiden, skabt til tiden i en palet af altid aktuelle farver og forarbejdninger.

"Personlighed", "originalitet", "sjæl" og "individualitet" er således de indiskutable kerneværdier bag snygg og de to kollektioner, Vicki Zoé Ziska årligt sender på markedet.

På hjemmesiden www.snygg.dk kan du se et udvalg af smykkerne samt finde din nærmeste forhandler.


Lagt på 15. januar 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Hjemmebagte burgerboller
Et godt grin er guld værd
Alle mennesker har en fortid
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds