ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Hvis man regner med belønning for sin godhed, er det ikke godhed, men beregning.
Piet Hein

White Flirt har fået forårsfornemmelser


Taske- og accessorykollektionen fra White Flirt rummer dette forår lige dele køkkenhaveidyl og moderne Robinson Crusoe- inspiration. Det danske designfirma flirter dermed med essensen af den moderne kvindes tilværelse, hvor modsætninger mødes i en personlig blanding af tidens trends. Hun ved, hvad hun vil – og hvilke accessories hun sætter til!

White Flirt viser denne sæson vejen til et stilsikkert forår, når de blander det bedste af tidens tendenser. Resultatet er en velassorteret taske- og accessorykollektion med vægten lagt på volumen, detaljerigdom og skønne vegetabilske skindkvaliteter.

Fra blid boheme til cool urban attitude
Bløde, feminine former og forarbejdninger står i centrum for White Flirt kollektionens mange tasker i vegetabilsk læder eller groft kanvas dette forår. Stilen er helt i tråd med tidens luksusboheme, og farverne holdt i en palet taget direkte ud af naturens skatkammer; stone, earth, bast, sand, canary yellow og red.

Den selvstændige storby pige er en anden af forårets inspirationskilder hos White Flirt, og ingen tvivl om, at også hun har brug for tilbehør til hverdagens mange gøremål! Funktionalitet er derfor i højsædet på tasker, store nok til at rumme en travl tilværelse, men på den bløde og lette facon, der med et væld af læg og rynker gør helhedsindtrykket feminint afslappet.

Massevis af organiske effekter, minimum af fitting
White Flirt er kendt for sin eksklusive finish og lækre læderkvalitet, og forårssæsonen 2008 er naturligvis ingen undtagelse. Ved at anvende vegetabilske skind i bedste kvalitet opnås et look med massevis af organiske effekter og et minimum af fitting - ingen taske er med andre ord den samme, men former sig blødt efter den individuelle brug. Naturlige skind er desuden altid forskellige, og derfor en vigtig komponent i White Flirts bestræbelser på altid at tilbyde unikke produkter i kompromisløs kvalitet. Sommer som vinter.

Læs mere på www.whiteflirt.dk

Nærmeste forhandler oplyses på: +45 43 44 44 10.


Lagt på 4. januar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds