ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Det er en skam, at jeg ikke er sådan et vidunderligt menneske, som folk siger, jeg er, for verden kunne godt bruge nogen af den slags.
Alan Alda

Charlotte Sparre spring/summer 08


Til sommer 2008 kommer vi til at se mønstre, motiver og stærke farver fra mange af de store modehuse som Matthew Williamson, Balenciaga og Miu Miu. Vi kommer ligeledes til at se tørklæder i alle afskygninger, der enten bindes om hovedet, halsen eller bruges som bælte eller hårbånd.

Gul, pink, koboltblå og græsgrøn. Dekadent silke. Stærke farver, gennemtænkte mønstre og en udpræget sans for detaljer og materialer. Charlotte Sparre har til denne sommer lavet en fantastisk fashionabel tørklæde kollektion i international klasse. Og som noget helt nyt introduceres en silkelinje af smukke sexede sommerkjoler og halter-neck toppe, som perfekt kan kombineres med et par løse bukser og flade sandaler eller yndlingsjeans og stiletter.

Alle mønstrene i kollektionen er omhyggeligt tegnet i hånden af Charlotte Sparre selv og udgør et decideret håndværk med fokus på detaljer og fashion. Inspirationen til mønstrene er hentet fra hele verden, såsom Tunesien, New York, Dubai og Paris og tager udgangspunkt i stilarter som grafiske prints, optical-art, art noveau, mosaik mønstre, og oversized organiske blomstermotiver. Ligeledes finder man silkeslips med humoristiske prints som miniature heste og guldsmede.

Charlotte Sparre har brudt alle gængse normer inden for tørklædedesign. Kollektionen er ultra skarp i form, udtryk og detalje og er en ”meltin pot” af smukke mønstre, som udfoldes i et rent farveorgie. Charlotte Sparres spring/summer 08-kollektion er en helstøbt luksuriøs designoplevelse.

Se mere på www.charlottesparre.dk eller få oplyst nærmeste forhandler på 45 89 40 40.

Priser vejl. priser fra 199 kr. - 1.200 kr.


Lagt på 18. januar 2008 af TH
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds