ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Når man endelig er tilfreds, er der altid nogle, som er utilfredse med, at man er tilfreds, og det gør en utilfreds.
Storm P

Octopus Accessories


Så er der endnu en gang forførende og fristende nyt fra tilbehørs-darlingen Octopus Accessories. Dette forår lancerer virksomheden nemlig sin egen, skønne sko-kollektion med masser af feminint fokus og delikate detaljer. Match de lokkende skonyheder med andre must-haves fra Octopus’ overdådige spring/summer kollektion.

Ankelremme og peep-toes
Octopus Accessories’ første sko-kollektion indfanger essensen af det feminine med alt fra sexede mid-heels til søde ballerinaer, der efter flere succesfulde sæsoner er kommet for at blive. Blandt de nyeste tendenser er ankelremme med fine spænder, men slingback’en, det evige og sofistikerede sommer-hit, har naturligvis også fået plads i kollektionen. Som altid hos Octopus Accessories er der knald på farverne: Især rød, grøn og gul lyser op mellem mere klassiske og douche farver som brun og sort. Skinnende metallic er også et fremtrædende indslag, der klæder gylden sommerhud.

Kollektionen leger med forskellige overflader, der giver de enkelte modeller masser af karakter og uniqueness: Blank lak, rynke-effekter, flettet eller udstanset læder, broderier og lærredskvaliteter med masser af struktur. Detaljer som sløjfer, læderbetrukne spænder og små emaljerede charms fuldender looket og gør stilen forførende feminin.

Glamourøs quilt a la Chanel
Som altid præsenterer Octopus Accessories en forrygende sæsonkollektion båret af tidens største og stærkeste internationale tendenser. I den glamourøse ende finder man quiltede tasker i metallic med lækre detaljer som påsatte lommer og masser af guldspænder. Match dem med en enkel og monokrom garderobe og skab ét af tidens mest raffinerede looks, der forener luksuriøs glamour og nedtonet elegance. Det quiltede går også igen i brede hårbøjler og spænder i det blødeste åleskind og små fine punge i læder, som kan bruges til kosmetik. Her suppleres sølv og guld med stærke pangfarver som koboltblå, lilla, rød og gul, der leder tankerne hen på 80’ernes farverige yuppie-stil.
Kollektionens tasker er rummelige med masser af lommer, lynlås-detaljer eller bløde læg, og selvfølgelig finder du også mindre, funky clutchbags i blødt kernelæder eller med coating i metallic.

Eksotiske frugtcocktails i emalje
Til sommeren hører masser af saftige frugt og bær, også når det gælder sæsonens smykker! Mix din egen personlige og festlige sommercocktail af ananas, kirsebær, bananer og jordbær med Octopus Accessories’ søde halskæder og øreringe med frugtmotiver i syrlige emaljefarver, guld og rhinstene.

Læs og se meget mere på www.octopusaccessories.dk

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 3585 7442Lagt på 18. januar 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Æbletærte med kanel
Alternativ til almindelig kaffe
Et godt grin er guld værd
Gulerodsflute
Oksekød med jordnødder
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds