ZoomWoman.dkZoomRoom.dkZoomMagazine.dkZoomTema.dkZoomMan.dk
Forsiden
Mode
  Tøj & Accessories
Personlig Pleje
  Hårpleje
  Hudpleje
  Makeup
  Parfume
Bolig
  Indretning
  Hus & Have
Underholdning
  Bøger
  Kultur
Gastronomi
  Øl, Vin & Spiritus
  Mad & Drikke
  Kogebøger
  Bagning
Livsstil
  Livsstil & Sundhed
 Citat
Jeg ved ikke hvad 3. verdenskrig vil blive kæmpet med, men 4. vil blive kæmpet med pinde og sten.
Albert Einstein

Sommer og forår hos Kipling


Du vil have det hele, og du vil have det hele nu ik’? I så fald så tag et ekstra kig på Kiplings spring/summer kollektion. Kollektionen indeholder smukke enkle tasker i blødt sensuelt læder med raffinerede og komfortable flettede hanke og sofistikerede detaljer.

Dine venner vil blive grønne af misundelse, når de ser dig med din Mabel taske i farven Taupe. Det er en stor allround taske, som snildt kan indeholde dine A4 papirer eller modeblade. Den lynlås lukkede lomme på forsiden gør det nemt for dig at finde dine småting og gør samtidig tasken super stylish. Du kan finde de samme detaljer på den mindre taske, Roselyn. Sølv detaljerne på tasken, gør den endnu mere glamourøs at se på!

Tasken, Mauna er den ideelle lille skuldertaske eller clutch med aftagelige stropper. Den er en fantastisk blanding af elegance, multifunktionel og utrolig iøjefaldende.

For ikke så længe siden, blev Kiplings serie CLUB berømt med den lækre taske Sophie S. Denne taske er stadig en af Kiplings bedst sælgende tasker. Nu er endnu en ”bestseller” blevet født nemlig læder tasken, Tara. Tara er en blød stor skulder-lædertaske, som kan fås i hvid eller sølv-metalik. Ligesom alle andre CLUB-modeller, er Tara tasken lavet af eksklusivt læder med sofistikerede detaljer, en praktisk indretning og en sød lille læder abe. Da der også er lavet en klassisk lækker rummelig pung, Brownie CL, ville det selvfølgelig være skørt, hvis du ikke også skulle eje den! Brownie CL findes i sølv-metalik og Taupe.


Lagt på 23. januar 2008 af IN
Artikel mulighederUdskrivE-mailGemTilføj til Facebook
 
 Andre artikler under Accessories

Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /var/www/vhosts/zoommagazinedk/www/inc/funktioner.inc on line 1716

...
Læs mere
 RSS feeds
Få de nyeste artikler fra Accessories via RSS
Tilmeld RSS
 ZoomMan top 5
Annoncering       Betingelser       Kontakt       Om ZoomMagazine.dk       Presse       RSS RSS feeds